Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Секоја чест Мартин. (y)

пс. Херефорд на 4-4 и пенал ево футнале гледам...

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Готово ја затворија утакмицата....ајде сеа одете пијанчете се негде ако сте извадиле над 10.000+ добивки.

И не бидете говеда...дај барем кажете кој колку добивка има од утакмицава....не за џабе се радував и ја за вас.:)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не зедов јас многу, 19 евра :(
П.С. кажете и друг пат вакви интересни утакмици :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Во билтенот на спортлајф сега видов дека за 2/1 е 20 коефициент.....а за 7+ 30 коефициент....е ај сеа да си апнеш од курот од мака :icon_lol:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Дај бе кажете две сигурни ми требаат пари до петок :( Ајде верувам во вас :)

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Ауууу како само ме испотиле овие...

Thumbs Up за батката шо ја кажа(y)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Дај бе кажете две сигурни ми требаат пари до петок :( Ајде верувам во вас :)
Јас утре сингл ја играм Романија-Уругвај 2,Уругвај фул состав се повикани,овие Романциве тапа тим имаат само Муту и Марика што играат у подобри лиги,85% од репрезентацијата се од домашно првенство !

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Јас утре сингл ја играм Романија-Уругвај 2,Уругвај фул состав се повикани,овие Романциве тапа тим имаат само Муту и Марика што играат у подобри лиги,85% од репрезентацијата се од домашно првенство !
2.10 фино... Фала ќе ја сврзам со Англија Холандија ГГ

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сите по интренети ја типуваат Барнет-Братфорд- два во еден што значи дека нема да излези..и дека некоја друга од истата лига ќе биди прелаз само не знаеме која
значи како што реков и повторно испаднав во право..Гилингем си го направи своето кое во јавноста се укажуваше на Барнет:D

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Universidad de Chile - Cobreloa X2 (1,95)
Universidad de Chile ima ogromne kadrovske probleme pred veliki derbi sa Cobreloom, koji će se igrati pred praznim tribinama. Na raspolaganju zbog povrede nisu Eduardo Morante, Guillermo Marino, Emilio Hernández i Raúl Ruidíaz, dok su se reprezentativnim obavezama odazvali Osvaldo González, José Rojas, Charles Aránguiz, Matias Campos Toro, Marcelo Díaz, Eugenio Mena i Junior Fernandes. I sami možete da izbrojite da se radi o čak jedanaestorici odsutnih igrača, tako da su domaći i više nego oslabljeni. Cobreloa je sezonu otvorila na daleko bolji način od Universidada, koji je u poslednjem kolu doživeli ubedljiv poraz od O Higginsa rezultatom 0:3. Sa druge strane, imamo tim koji posle četiri odigrane utakmice ima skor 3-1-0 i gotovo da sam ubeđen da sebi neće dozvoliti poraz na ovom gostovanju. Odmah Vas molim da požurite sa uplata, jer će kvota na pobedu gostujuće ekipe, a pogotovo na duplu šansu zabeležiti ogroman pad već u popodnevnim časovima, a da ne pričam o tome kakva će biti pred sam početak utakmice.
Aма испадна,среќе што не ја прими ја кладилниците да се одигра сингл!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Австрија - Финска - 1 @ 1.75

Австријците имаа добар состав, имаат добри играчи кои играат во Бундеслигата, Pogatetz, Fuchs, Alaba, Ivanschitz, Harnik, Janko, Arnautovic .. додека Финците имаат послаб тим, немаат некој познати фудбалери, претежно повеќето играат во послабите европски лиги. Очекувам победа на Австрија.

Kajgana Shop

На врв Bottom