Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ако е заинтересиран некој за дојава во сабота нека кажи. Дојавата е со коефициент 30. Дојаваta ја продава еден чоек кој ретко греши, затоа што јас купив од кај него денес и фатив. денес ми ја даде како дојава swindon - shwersbery - -(0-1 )-( 2-1) крај....ќе ставам и слика ако не верувате. саботата исто купив од кај него и тогаш бев добитен. leyton orient - scuntrop 1-2 ја имав. (1-0) - (1-3) крај....како можам да ставам слика да видите?

Нека дојде човекот заедно со мене до кладилница и ќе ја уплатам ама таму ќе седиме и ќе ја гледаме утакмицата од почеток до крајот на натпреварот, ако испадне добива 500 евра не 50. Ако не испадне да ми ги врати уплатените пари, бива ?!

Нека дојде човекот заедно со мене до кладилница и ќе ја уплатам ама таму ќе седиме и ќе ја гледаме утакмицата од почеток до крајот на натпреварот, ако испадне добива 500 евра не 50. Ако не испадне да ми ги врати уплатените пари, бива ?!

Утакмицата ја продава скромни 1000 денари. Тој има пари да го купи цел свет верувај. Ако немаш толку соберетесе неколку души и по пола купете за поефтино...А дали ги враќа парите не знам. Али вреди да се игра утакмица со 30 коеф. Јас денес фатив сакате верувајте, сакајте не верувајте.
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 01:33 ---
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents

Утакмицата ја продава скромни 1000 денари. Тој има пари да го купи цел свет верувај. Ако немаш толку соберетесе неколку души и по пола купете за поефтино...А дали ги враќа парите не знам. Али вреди да се игра утакмица со 30 коеф. Јас денес фатив сакате верувајте, сакајте не верувајте.

Дај ми ти мене скромни 500 денари јас ќе ти кажам две утакмици со 30 коефициент. Сакаш верувај сакаш не. Инаку, јас имам пари да ги купам сите планети, не само светот, ама онака за 500 денари да ми дадеш, не ми е проблем ...
И да. Ако немаш толку, нека ти позајми пријателот, што има пари да го купи светот ...

Де бе што не излезевте надвор кога беше минус 10 степени да играте футбал да ве видам, што ги обвинувате Реал што играле на гости во Москва на минус 10 и извадиле нерешено...
Незнам што очекувавте вие ама изгледа сте ги прецениле Реал малце нема сигурно да ризикуваат 5 повредени играчи за да победат во Москва кога можат тоа дома да го направат xD

Дома ќе ги здуваат со 6-0 на топличко и чао пријатно јес да коефициент ке биде 1.10 ама тоа е јебига...

--- надополнето: 22 февруари 2012 во 01:33 ---
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents

Друже а тој што ја дава утакмицата,може ли јас да ми ја каже утакмицата....а јас ако добијам да му дадам 2000ден. .....ако не ми верува ќе му оставам број од лична карта.

Може така??

Или ти купи ја за 1000ка.....кажи ми ја мене....и јас ако добијам,ти давам 2000ден. Поарно здравје.

Дај ми ти мене скромни 500 денари јас ќе ти кажам две утакмици со 30 коефициент. Сакаш верувај сакаш не. Инаку, јас имам пари да ги купам сите планети, не само светот, ама онака за 500 денари да ми дадеш, не ми е проблем ...

Епа кажи дека си фатил и дека често е добитен изворот можеби ќе ти купам...јас денес бев добитен, саботата и пред две недели, све утакмици со 30 коеф. како можам да ставам слика?...се обидувам ама ми вели дека е преголема пораката.
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 01:47 ---
Друже а тој што ја дава утакмицата,може ли јас да ми ја каже утакмицата....а јас ако добијам да му дадам 2000ден. .....ако не ми верува ќе му оставам број од лична карта.

Може така??

Или ти купи ја за 1000ка.....кажи ми ја мене....и јас ако добијам,ти давам 2000ден. Поарно здравје.

Не би било фер спрема изворот ако направам така. Јас прво кога фатив со неколку другари собравме по 200 денари и купивме. Ако не ти се фрлаат илјада денари најди неколку другари и дајте по неколку половини...секој греши, ама овај бате верувај е 99% добитен, се што ми кажува мене досега сум фатил. освен еднаш што не влезе.

Може така??

Друзе ти у кој свет живееш Пари на Рака, Мара за Рака!!! Тоа е бизнис, ти продава информација.

Епа кажи дека си фатил и дека често е добитен изворот можеби ќе ти купам...јас денес бев добитен, саботата и пред две недели, све утакмици со 30 коеф. како можам да ставам слика?...се обидувам ама ми вели дека е преголема пораката.
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 01:47 ---

Не би било фер спрема изворот ако направам така. Јас прво кога фатив со неколку другари собравме по 200 денари и купивме. Ако не ти се фрлаат илјада денари најди неколку другари и дајте по неколку половини...секој греши, ама овај бате верувај е 99% добитен, се што ми кажува мене досега сум фатил. освен еднаш што не влезе.
Мали, види вака, зашто се замараш со нас на форумов да не убедуваш да ти дадеме 1000 денари, наместо да си уплаќаш спортска да си фатиш 100 000 денари. Тебе нели ти е нелогично тоа што го зборуваш? Ајде сега имаш време да размислиш која друга лага ќе ни ја кажеш за да се извадиш, само немој да речеш дека го правиш ова оти не многу сакаш или да ја сјебеме кладилницата оти веднаш ќе знаеме дека не лажеш. Но сепак те разбирам еден од стотици души да поверуваат во твоиве лаги тебе ѓе ти се исплати. Само не знам дали си свесен дека има луге што ако ги заебеш еднаш ке сторат се да те најдат (и ке те најдат) и да ти ја е*ат мајката, и никогаш нема повеќе да го правиш ова. Еден пријателски совет, престани да го правиш ова пред да ти се случи она што ти го реков.

Абе батка не е важно колку уплатив јас. Јас ти велам дека редовно добивам, и изворот е сигурен. Ти можеш и 500 евра да уплаќаш, али изворот да те заебава.

Васко одговори на прашањето на дечково?

Мали, види вака, зашто се замараш со нас на форумов да не убедуваш да ти дадеме 1000 денари, наместо да си уплаќаш спортска да си фатиш 100 000 денари. Тебе нели ти е нелогично тоа што го зборуваш? Ајде сега имаш време да размислиш која друга лага ќе ни ја кажеш за да се извадиш, само немој да речеш дека го правиш ова оти не многу сакаш или да ја сјебеме кладилницата оти веднаш ќе знаеме дека не лажеш. Но сепак те разбирам еден од стотици души да поверуваат во твоиве лаги тебе ѓе ти се исплати. Само не знам дали си свесен дека има луге што ако ги заебеш еднаш ке сторат се да те најдат (и ке те најдат) и да ти ја е*ат мајката, и никогаш нема повеќе да го правиш ова. Еден пријателски совет, престани да го правиш ова пред да ти се случи она што ти го реков.
Sooo very true (y)

Васко одговори на прашањето на дечково?
Друзе ти у кој свет живееш Пари на Рака, Мара за Рака!!! Тоа е бизнис, ти продава информација. само ќе го цитирам дечкото погоре.

Абе немој да ме разбереш погрешно ама само ако го фатам типот што ме заеба за за 500че "се надевам не си ти" знам кој е само што исчезна од лицето на земјата неможам да го најдам :mad:
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 02:38 ---
А мислам дека ти очигледно е дека си преварант, такви како тебе има и по огласи...
Срека што фатив на другото мое ливче за да си се извадам и да не се трудам толку за да правам римејк на " Си беше еднаш на дивиот запад"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom