Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
а вие шо се заканувате ако ме заебиш ова она никој со сила не ве тера да купувате дојави и сл срања ако сте до толку будали на секој да плакате за дојави никој не ви е крив сами си го сносите ризикот за тоа ако имаше дојави секој ден каде ке им беше крајот на кладилнициве

Утакмицата ја продава скромни 1000 денари. Тој има пари да го купи цел свет верувај. Ако немаш толку соберетесе неколку души и по пола купете за поефтино...А дали ги враќа парите не знам. Али вреди да се игра утакмица со 30 коеф. Јас денес фатив сакате верувајте, сакајте не верувајте.
Тој да имаше пари да го купит цел свет немаше да продават "дојави" за 1000 ден..то ти е све безвезе.. ете дете ко тебе ке се израдвит ке фатит 2-3 пати после ке видиш ко ке дојт црна серија, ко ке ги вратиш сите добиени пари и ке го пцујаш изворот и бараш да ти ги вратит парите.. ако вејке се коцкаш играј си на твоја одговорност, со твое знаење..иначе немој да мислиш дека тој чоек ги местит утакмиците.. и тој е некој обичен смртник шо се погодило да имат некој чоек од другиве држави(најчесто соседвине Србија,Хрватска тие почнаја да продавет магла преку блогери,форуми) шо му ги кажвит утакмиците

Napoli - Chelsea 1 Draw No Bet @1.65 3:1

Да, супер изгледа чист кец од 2.40 , но за посигурно може и ова , воопшто не е лоша квотата .

Indiana - New Orleans +180.5 поени 100:100

:cool:

за денеска :

Basel - Bayern GG @1.95
Marseille - Inter 1 Draw No bet @1.50
Cleveland - N.Orleans (+5.5) 2 @1.90

4 коефициент ( со марсеј нерешено ) , и 6 коеф. со победа.

како се пишува на тикет ова draw no bet? го има во Sportlife?

caen vs.Auxere-1 2.25
york vs. Gateshead -1 1.80
Hull vs. Brighton - 0-2 1.55
Crawley-Morecambe-1 1.50
vkupen koeficient 9.4 x 500 =4708 den..
ke gi lupnam za deneska ovie pa so bide bide.....:)

SAMO SO GI STAIV OVIE ZA 500 SEA PA SO BIDE BIDE...ILI KE SE VADAM OD KAL ILI.....

Базел - Баерн --- Тип 1(коеф се движи од 4,5 до 6,5 негде,може да се проба на пример за 150 МКД ќе добиете чисти 500 МКД)

Базел не е тим за потценување годинава,да напоменам дека го исфрли одЛШ славниот тим на Јунајтед ! со Шакири,браќата Фреј,Штрелер и останатите имаат доволен квалитет за извојување победа над несигурниот Баерн во овој период

како се пишува на тикет ова draw no bet? го има во Sportlife?
азиски хендикеп (0) , ти е "draw no bet" во спорт лајф.

Еве нешто од мене за денес:

Базел - Баерн GG ; 2&3+ ; T2 2+
Марсеј - Интер px ; X ; 2
Сити - Порто 1-1 ; GG&3+ ; T1 2+
Сиена - Катанија 1; 2-3;
Селтик - Данфермлајн 2+ I; 1&3+

Базел - Баерн --- Тип 1(коеф се движи од 4,5 до 6,5 негде,може да се проба на пример за 150 МКД ќе добиете чисти 500 МКД)

Базел не е тим за потценување годинава,да напоменам дека го исфрли одЛШ славниот тим на Јунајтед ! со Шакири,браќата Фреј,Штрелер и останатите имаат доволен квалитет за извојување победа над несигурниот Баерн во овој период
Не се браќа бе :) иначе и ја мислам дека можат да го изненадат ваков Баерн шо игра променливо на гости.

Марсеј - Интер Х-2 и Марсеј не дава гол

Мислам дека Базел тешко да даде гол вечерва

ЦСКА Олимпијакос 155+
Билбао- Монтепаски 155+
Галатасарај 1
Марсеј 1

15коефициент

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom