Tип на денот (Читај правила во прв пост)

М

Мартин`

Гостин
Дечки ако е заинтересиран некој за дојава во сабота нека кажи. Дојавата е со коефициент 30. Дојаваta ја продава еден чоек кој ретко греши, затоа што јас купив од кај него денес и фатив. денес ми ја даде како дојава swindon - shwersbery - -(0-1 )-( 2-1) крај....ќе ставам и слика ако не верувате. саботата исто купив од кај него и тогаш бев добитен. leyton orient - scuntrop 1-2 ја имав. (1-0) - (1-3) крај....како можам да ставам слика да видите?
Нека дојде човекот заедно со мене до кладилница и ќе ја уплатам ама таму ќе седиме и ќе ја гледаме утакмицата од почеток до крајот на натпреварот, ако испадне добива 500 евра не 50. Ако не испадне да ми ги врати уплатените пари, бива ?!

(vasko)

SiMply the Best
Член од
3 јули 2008
Мислења
57
Поени од реакции
2
Нека дојде човекот заедно со мене до кладилница и ќе ја уплатам ама таму ќе седиме и ќе ја гледаме утакмицата од почеток до крајот на натпреварот, ако испадне добива 500 евра не 50. Ако не испадне да ми ги врати уплатените пари, бива ?!
Утакмицата ја продава скромни 1000 денари. Тој има пари да го купи цел свет верувај. Ако немаш толку соберетесе неколку души и по пола купете за поефтино...А дали ги враќа парите не знам. Али вреди да се игра утакмица со 30 коеф. Јас денес фатив сакате верувајте, сакајте не верувајте.
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 01:33 ---

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Утакмицата ја продава скромни 1000 денари. Тој има пари да го купи цел свет верувај. Ако немаш толку соберетесе неколку души и по пола купете за поефтино...А дали ги враќа парите не знам. Али вреди да се игра утакмица со 30 коеф. Јас денес фатив сакате верувајте, сакајте не верувајте.
Дај ми ти мене скромни 500 денари јас ќе ти кажам две утакмици со 30 коефициент. Сакаш верувај сакаш не. Инаку, јас имам пари да ги купам сите планети, не само светот, ама онака за 500 денари да ми дадеш, не ми е проблем ...
И да. Ако немаш толку, нека ти позајми пријателот, што има пари да го купи светот ...

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Де бе што не излезевте надвор кога беше минус 10 степени да играте футбал да ве видам, што ги обвинувате Реал што играле на гости во Москва на минус 10 и извадиле нерешено...
Незнам што очекувавте вие ама изгледа сте ги прецениле Реал малце нема сигурно да ризикуваат 5 повредени играчи за да победат во Москва кога можат тоа дома да го направат xD

Дома ќе ги здуваат со 6-0 на топличко и чао пријатно јес да коефициент ке биде 1.10 ама тоа е јебига...

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 01:33 ---
Друже а тој што ја дава утакмицата,може ли јас да ми ја каже утакмицата....а јас ако добијам да му дадам 2000ден. .....ако не ми верува ќе му оставам број од лична карта.

Може така??

Или ти купи ја за 1000ка.....кажи ми ја мене....и јас ако добијам,ти давам 2000ден. Поарно здравје.

(vasko)

SiMply the Best
Член од
3 јули 2008
Мислења
57
Поени од реакции
2
Дај ми ти мене скромни 500 денари јас ќе ти кажам две утакмици со 30 коефициент. Сакаш верувај сакаш не. Инаку, јас имам пари да ги купам сите планети, не само светот, ама онака за 500 денари да ми дадеш, не ми е проблем ...
Епа кажи дека си фатил и дека често е добитен изворот можеби ќе ти купам...јас денес бев добитен, саботата и пред две недели, све утакмици со 30 коеф. како можам да ставам слика?...се обидувам ама ми вели дека е преголема пораката.
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 01:47 ---
Друже а тој што ја дава утакмицата,може ли јас да ми ја каже утакмицата....а јас ако добијам да му дадам 2000ден. .....ако не ми верува ќе му оставам број од лична карта.

Може така??

Или ти купи ја за 1000ка.....кажи ми ја мене....и јас ако добијам,ти давам 2000ден. Поарно здравје.
Не би било фер спрема изворот ако направам така. Јас прво кога фатив со неколку другари собравме по 200 денари и купивме. Ако не ти се фрлаат илјада денари најди неколку другари и дајте по неколку половини...секој греши, ама овај бате верувај е 99% добитен, се што ми кажува мене досега сум фатил. освен еднаш што не влезе.

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482

Може така??

Друзе ти у кој свет живееш Пари на Рака, Мара за Рака!!! Тоа е бизнис, ти продава информација.

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
Епа кажи дека си фатил и дека често е добитен изворот можеби ќе ти купам...јас денес бев добитен, саботата и пред две недели, све утакмици со 30 коеф. како можам да ставам слика?...се обидувам ама ми вели дека е преголема пораката.
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 01:47 ---

Не би било фер спрема изворот ако направам така. Јас прво кога фатив со неколку другари собравме по 200 денари и купивме. Ако не ти се фрлаат илјада денари најди неколку другари и дајте по неколку половини...секој греши, ама овај бате верувај е 99% добитен, се што ми кажува мене досега сум фатил. освен еднаш што не влезе.
Мали, види вака, зашто се замараш со нас на форумов да не убедуваш да ти дадеме 1000 денари, наместо да си уплаќаш спортска да си фатиш 100 000 денари. Тебе нели ти е нелогично тоа што го зборуваш? Ајде сега имаш време да размислиш која друга лага ќе ни ја кажеш за да се извадиш, само немој да речеш дека го правиш ова оти не многу сакаш или да ја сјебеме кладилницата оти веднаш ќе знаеме дека не лажеш. Но сепак те разбирам еден од стотици души да поверуваат во твоиве лаги тебе ѓе ти се исплати. Само не знам дали си свесен дека има луге што ако ги заебеш еднаш ке сторат се да те најдат (и ке те најдат) и да ти ја е*ат мајката, и никогаш нема повеќе да го правиш ова. Еден пријателски совет, престани да го правиш ова пред да ти се случи она што ти го реков.

(vasko)

SiMply the Best
Член од
3 јули 2008
Мислења
57
Поени од реакции
2
Абе батка не е важно колку уплатив јас. Јас ти велам дека редовно добивам, и изворот е сигурен. Ти можеш и 500 евра да уплаќаш, али изворот да те заебава.

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
Васко одговори на прашањето на дечково?

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Мали, види вака, зашто се замараш со нас на форумов да не убедуваш да ти дадеме 1000 денари, наместо да си уплаќаш спортска да си фатиш 100 000 денари. Тебе нели ти е нелогично тоа што го зборуваш? Ајде сега имаш време да размислиш која друга лага ќе ни ја кажеш за да се извадиш, само немој да речеш дека го правиш ова оти не многу сакаш или да ја сјебеме кладилницата оти веднаш ќе знаеме дека не лажеш. Но сепак те разбирам еден од стотици души да поверуваат во твоиве лаги тебе ѓе ти се исплати. Само не знам дали си свесен дека има луге што ако ги заебеш еднаш ке сторат се да те најдат (и ке те најдат) и да ти ја е*ат мајката, и никогаш нема повеќе да го правиш ова. Еден пријателски совет, престани да го правиш ова пред да ти се случи она што ти го реков.
Sooo very true (y)

(vasko)

SiMply the Best
Член од
3 јули 2008
Мислења
57
Поени од реакции
2
Васко одговори на прашањето на дечково?
Друзе ти у кој свет живееш Пари на Рака, Мара за Рака!!! Тоа е бизнис, ти продава информација. само ќе го цитирам дечкото погоре.

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Абе немој да ме разбереш погрешно ама само ако го фатам типот што ме заеба за за 500че "се надевам не си ти" знам кој е само што исчезна од лицето на земјата неможам да го најдам :mad:
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 02:38 ---
А мислам дека ти очигледно е дека си преварант, такви како тебе има и по огласи...
Срека што фатив на другото мое ливче за да си се извадам и да не се трудам толку за да правам римејк на " Си беше еднаш на дивиот запад"

Kajgana Shop

На врв Bottom