Ѓорче 1932
тој сум...
Грчките педери Левадијакос ги играм икс на полувреме,пошо скоро сите утакмици ги завршуваат икс на полувреме,а денеска најдоа 1-1 да завршат.
Полувреме 1-0 крај 2-0
Педеришча
Полувреме 1-0 крај 2-0
Педеришча
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne placete i jas ja uplativ za 3000 denсигурно 800 евра е пуштил како не, до кога ќе верувате на секој што пишува тука такви дојави, додека не покаже ливче уплатено нема верување
![]()
Ne placete i jas ja uplativ za 3000 den
томасино!!!
тебе те праша некој нешто па да коментираш?
А треба некој да го праша,за да одговори?
И немој да глумиш штрумф текнувало форумов а и самата тема имаат правила,за кои треба да се придруваш,зошто си се слогласил со истите кога си се регристрирал.
Он:
Ajax - Manchester United 2-2 @ 2.9
Не треба да ме праша никој за да одговорам на некој пост,а најмалку ти, кој си пак ти па да не те цитирам?томасино!!!
тебе те праша некој нешто па да коментираш?
Не треба да ме праша никој за да одговорам на некој пост,а најмалку ти, кој си пак ти па да не те цитирам?
Од таквите како тебе се упропастува една добра тема од која сите би можеле да имаат некој ќар...
Си поставува дечкото типови,ако сака некој да ги игра или не негова работа....,кој си пак ти да му бараш докази дека навистина уплатил 50 евра?
Негова работа е,не е твоја!!!