Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Грчките педери Левадијакос ги играм икс на полувреме,пошо скоро сите утакмици ги завршуваат икс на полувреме,а денеска најдоа 1-1 да завршат.
Полувреме 1-0 крај 2-0
Педеришча

Член од
5 февруари 2011
Мислења
167
Поени од реакции
94
:pos: сигурно 800 евра е пуштил како не, до кога ќе верувате на секој што пишува тука такви дојави, додека не покаже ливче уплатено нема верување :tapp:
Ne placete i jas ja uplativ za 3000 den

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Дај бе доста со то ПОКАЖИ ЛИВЧЕ....
И шо ако не покажи и не го уплатил така?Шо има да се правда пред сите тука,сам си знај колку уплатил....
Ај за секој пост кога се спомнува некоја сума дали за уплата или исплата да вадиме слики на форум,ќе изгледа како ФБ Кајгана...
Темата е ако не се лажам ТИП НА ДЕНОТ,а не ПОКАЖИ ЛИВЧЕ:eek:
Се упропасти темата од вакви препуцавања,кој колку уплатил,кој бил поголем мангуп,кој имал појјаки дојави,дрн,дрн...
Дајте некој тип ако имате споделете,затоа е и темата отворена,за то кој колку фатил или колку уплатил си има други теми....
За денес...
Ракомет ЛШ...
Чеховски Медведи-Веспрем 1...1.60 коеф..(16 часот почнува)....
Оваа ми е најсигурна некако..
Ги гледав повеќе пати оваа година Русите,играат модерен брз ракомет,но имаа несреќа да паднат во групата на смртта,во неделата несреќно изгубија во Германија против Фуше Берлин.......
По неколку врзани порази сега се најдоа на 5то место,па денес мора по секоја цена да бркаат победа...нема друг избор...
Тешко излегуваат овие ракометите,зошто се израмнети екипи,нијанси одлучуваат,сепак мислам дека Русите денес нема да кикснат,пред се зошто Веспрем е горе долу посигурен на табелата,иако и нив им зависи плсаманот,влегоа во криза....
Уште еден податок дека Русите мора да ја добијат оваа утакмица е гостувањето во последното коло во Киелце,директен дуел за осмина-финале со силната Искра,доколку денес не победат веќе се испаднати.....

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Локомотив Москва - Билбао - х2 (1.47) а мислам дека Х ќе заврши
Висла - Стандард - АТ Х (1.57)
Стоук - Валенсија - Х п.п. (2.05)
4.73 вкупно

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај некое посигурно ливче за ЛЕ денес пошто дефинитивно не ме бива за ЛЕ сезонава се се паѓаат зезнати екипи меѓу себе човек да не може да погоди

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Јас за денес на ливчето имам: Локомотови Москва 1х, Манчестер Ј. 2, Лацио 1х, Удинезе 2, ПСВ х2 ;)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
томасино!!!
тебе те праша некој нешто па да коментираш?

за денес
чикаго-бостон 1
ајакс 0-2 гола
порто 0-2 гола

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
томасино!!!
А треба некој да го праша,за да одговори?:tapp:
И немој да глумиш штрумф текнувало форумов а и самата тема имаат правила,за кои треба да се придруваш,зошто си се слогласил со истите кога си се регристрирал.

Он:
Ajax - Manchester United 2-2 @ 2.9

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Ајакс-Манчестер 2
Порто-Сити 2
Удинезе-Паок 1
Локомотив-Атлетик 0-2
Лацио-Атлетико гг

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
А треба некој да го праша,за да одговори?:tapp:
И немој да глумиш штрумф текнувало форумов а и самата тема имаат правила,за кои треба да се придруваш,зошто си се слогласил со истите кога си се регристрирал.

Он:
Ajax - Manchester United 2-2 @ 2.9
мене ме цитираа филозофу, а плус не е твоја работа да коментираш, ако сум прекршил некое правило има админ, не треба тебе да те засега, зато бриши...

локомотив 0-1 гол. изгледа добро за сингл.
во русија лошо време и не верувам дека ќе се случи истото како со зенит вчера ко се истурија од голој давање.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
томасино!!!
Не треба да ме праша никој за да одговорам на некој пост,а најмалку ти, кој си пак ти па да не те цитирам?
Од таквите како тебе се упропастува една добра тема од која сите би можеле да имаат некој ќар...
Си поставува дечкото типови,ако сака некој да ги игра или не негова работа....,кој си пак ти да му бараш докази дека навистина уплатил 50 евра?
Негова работа е,не е твоја!!!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ајакс - Манчестер Јунајтед 0:1 пп

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Не треба да ме праша никој за да одговорам на некој пост,а најмалку ти, кој си пак ти па да не те цитирам?
Од таквите како тебе се упропастува една добра тема од која сите би можеле да имаат некој ќар...
Си поставува дечкото типови,ако сака некој да ги игра или не негова работа....,кој си пак ти да му бараш докази дека навистина уплатил 50 евра?
Негова работа е,не е твоја!!!
начинот на кој ме цитираш е финтата, посебно шо ти не ни беше повикан да цитираш!!!
овде темата е тип на денот, значи секој да кажи ЕДЕН НАЈСИГУРЕН ТИП шо го има за тој ден, како ти на пример. си ја кажа ракометната и супер. барем 4 играчи да кажат еден сигурен пар, макар и 1,30 коеф да е, се собира околу 3 и можи да се земи добра пара. е то е според мене финтата на темава!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom