tufekciev
Барсa <3
- Член од
- 6 февруари 2009
- Мислења
- 2.242
- Поени од реакции
- 802
Си кажува у шифри човекот беА што е фората со units?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си кажува у шифри човекот беА што е фората со units?
Dude , ја сум администраторо на profiteri .. и горе сее одиграно сингл , осве тие двете шо ги пишува за комбо
А што е фората со units?
ti ako ne se razbiras vo single igra podobro ne se mesaj, tie 5/10 se za nekogo 50 evra vlog, sto se odnesuva za koj kolku e uspesen imas tamo za sekoj igrac vo potpis, so update sekoj den.Абе јас те разбирам дека ти е интересно со форумчето(барем негде да се осеќаш ко газда),ама ве следев таму и веза немате,праите анализи од пола страна а само 5/10 влегуваат....некој што ќе сака да ги уплати вашите типови ќе се искоцка убаво,и од дома ќе го избркаат....
ако сакате убави типови,тогаш донесете го @Lbaneso на форумот...барем детето сега е у серија влезен....плус игра на големи суми...
п.с и направете таму на форумот секој јузер да си има своја тема за да се знае кој колку е успешен и секој кој што ќе дојде на форумот да си го следи својот омилен типер.
Фората е "зашто ме људи избегавају"....демек да изгледа посериозно за типувачкото око....абе ја коа викам не е интернет за секој.
Ne mi se veruva da e deteАбе јас те разбирам дека ти е интересно со форумчето(барем негде да се осеќаш ко газда),ама ве следев таму и веза немате,праите анализи од пола страна а само 5/10 влегуваат....некој што ќе сака да ги уплати вашите типови ќе се искоцка убаво,и од дома ќе го избркаат....
ако сакате убави типови,тогаш донесете го @Lbaneso на форумот...барем детето сега е у серија влезен....плус игра на големи суми...
п.с и направете таму на форумот секој јузер да си има своја тема за да се знае кој колку е успешен и секој кој што ќе дојде на форумот да си го следи својот омилен типер.
Фората е "зашто ме људи избегавају"....демек да изгледа посериозно за типувачкото око....абе ја коа викам не е интернет за секој.
Ne mi se veruva da e dete![]()
Абе јас те разбирам дека ти е интересно со форумчето(барем негде да се осеќаш ко газда),ама ве следев таму и веза немате,праите анализи од пола страна а само 5/10 влегуваат....некој што ќе сака да ги уплати вашите типови ќе се искоцка убаво,и од дома ќе го избркаат....
да надополнам онака колку за статистика:
Денес цела Holland - Jupiler League излезе ГГ![]()
ГГ 3+ да надополнам.
Иначе глеам спомињаат типови на пример Манчестер-Виган 1(Манчестер коа било да води).Како е означено ова во билтен и на пример да речеме Манчестер води 1-0 и на крај заврши 1-1 фатен е типот?
Б1 ти е означено, и да фатено ти е такаГГ 3+ да надополнам.
Иначе глеам спомињаат типови на пример Манчестер-Виган 1(Манчестер коа било да води).Како е означено ова во билтен и на пример да речеме Манчестер води 1-0 и на крај заврши 1-1 фатен е типот?