Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
А што е фората со units?
Си кажува у шифри човекот бе :) за да не кажува колку пари стаил кажува unites, пример 1 unites mu e 300ден, он денес е + 26,65 х 300 ама очигледно него му е у евра и затоа е 266,5 евра у плус :D

Koj ќе се клади со мене дека Баерн нема да тепа :icon_mrgr: ?

Dude , ја сум администраторо на profiteri .. и горе сее одиграно сингл , осве тие двете шо ги пишува за комбо

Абе јас те разбирам дека ти е интересно со форумчето(барем негде да се осеќаш ко газда),ама ве следев таму и веза немате,праите анализи од пола страна а само 5/10 влегуваат....некој што ќе сака да ги уплати вашите типови ќе се искоцка убаво,и од дома ќе го избркаат....

ако сакате убави типови,тогаш донесете го @Lbaneso на форумот...барем детето сега е у серија влезен....плус игра на големи суми...

п.с и направете таму на форумот секој јузер да си има своја тема за да се знае кој колку е успешен и секој кој што ќе дојде на форумот да си го следи својот омилен типер.

А што е фората со units?

Фората е "зашто ме људи избегавају"....демек да изгледа посериозно за типувачкото око....абе ја коа викам не е интернет за секој.

Абе јас те разбирам дека ти е интересно со форумчето(барем негде да се осеќаш ко газда),ама ве следев таму и веза немате,праите анализи од пола страна а само 5/10 влегуваат....некој што ќе сака да ги уплати вашите типови ќе се искоцка убаво,и од дома ќе го избркаат....

ако сакате убави типови,тогаш донесете го @Lbaneso на форумот...барем детето сега е у серија влезен....плус игра на големи суми...

п.с и направете таму на форумот секој јузер да си има своја тема за да се знае кој колку е успешен и секој кој што ќе дојде на форумот да си го следи својот омилен типер.

Фората е "зашто ме људи избегавају"....демек да изгледа посериозно за типувачкото око....абе ја коа викам не е интернет за секој.
ti ako ne se razbiras vo single igra podobro ne se mesaj, tie 5/10 se za nekogo 50 evra vlog, sto se odnesuva za koj kolku e uspesen imas tamo za sekoj igrac vo potpis, so update sekoj den.

Ne mi se veruva da e dete :D

Ne mi se veruva da e dete :D

Шо сака нека е,важно мене ми е идол.

Само многу е таинствен,не кажува од каде ги следи анализиве со типовите....или дали му ги пренесуваат усно низ муабет....мене не ми треба да знам кој му ги кажува,ако му ги пренесуваат лично....битно е само редовно да ни ги пренесува овде на форумот типовите....и да ни е здрав и жив.

Hartlepool - Colchester - 1 (можна 3 за 3)
исто и Bury - Brentford - 2

и еден мој тип: Портсмут - Саутемптон Х-1 ;)

Дортмунд - 2
Реал - 2
Лион - 1
Милан - 1
ова за 500че ке го пуштам

и стандард Французите од 7 што играат утре, сите 2+ ке ги пуштам за 200 :)

пс. имам гаден осечај дека Челзи нема да тепа, мој тип Х.

да надополнам онака колку за статистика:

Денес цела Holland - Jupiler League излезе ГГ :)

обожавам вака паметни газови. многу ги има низ светов. премногу

Aууу шо гомна јадење ... искрено кој ве ебе , терајте со 50 денара уплата , може и ќе фанете некогаш .. иначе тоа шо си не следел , можеш слободно да видеш кој колку е во ќар .. и принај дека секако си препишуваш типови , пошо толку ти раѓа лејката сам да си ги најдеш , па после јадеш гомна .. dumb motherfuckers ..

да надополнам онака колку за статистика:

Денес цела Holland - Jupiler League излезе ГГ :)

ГГ 3+ да надополнам.
Иначе глеам спомињаат типови на пример Манчестер-Виган 1(Манчестер коа било да води).Како е означено ова во билтен и на пример да речеме Манчестер води 1-0 и на крај заврши 1-1 фатен е типот?

Eve nesto od mene :)
Chelsea - 2
Manchester Utd. - 1
Bor.Dortm - 2
Lyon - 1
Juventus - 1-13+
Real M. 2i3+
Atletico M. - 1
--- надополнето: 16 декември 2011 во 23:05 ---
ГГ 3+ да надополнам.
Иначе глеам спомињаат типови на пример Манчестер-Виган 1(Манчестер коа било да води).Како е означено ова во билтен и на пример да речеме Манчестер води 1-0 и на крај заврши 1-1 фатен е типот?

AT1 mislam se pisuvase :) Toa znaci da pobedi vo prvo ili vtoro poluvreme :)

ГГ 3+ да надополнам.
Б1 ти е означено, и да фатено ти е така ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom