Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска ова, муабетот не ти држи вода, а сум приметил сите гледаат на тоа. Значи на него му се ова како тренинзи и загревање за Лондон, зошто???? ова ти е жив пример...на тренинг неможе да им се јавува на Цонга, Монако и Надал и да им каже ајде да правиме еден меч. Затоа на сите ова им е загревање, поготово за овие што неможат да се држат со големата 4ка во тенисот.Фиш се пласираше во Лондон , толку е нема веќе слободни места .. така да може да игра релаксирано тука ...http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2011/11/Features/London-Finals-Field-Set.aspx
СмиреноФиш 4 грешки и бреј за Монако . немаше винер дечково . Го јадевме Реал , ако продолжи овој вака да игра

бате кое време ја уплати ти
Zalgiris 1
Milano 2
@2.1

Предаде , како рачунаат у кладилница ? Аристократ ?
Али мислам дека ако го предаде мечот ти е исто ко да го изгубил, т.е за победник се смета тој што оди во наредна фаза без разлика на кој начин го добил мечот.Нема врска ова, муабетот не ти држи вода, а сум приметил сите гледаат на тоа. Значи на него му се ова како тренинзи и загревање за Лондон, зошто???? ова ти е жив пример...на тренинг неможе да им се јавува на Цонга, Монако и Надал и да им каже ајде да правиме еден меч. Затоа на сите ова им е загревање, поготово за овие што неможат да се држат со големата 4ка во тенисот.
--- надополнето: Nov 10, 2011 3:20 PM ---
Смирено![]()
sea vidov mene dobitno mi e koj odi ponataka barem taka pisuva vo pravilava na betcityГо јадев !!! Тој што иде даље рачунале у Аристократ а изглеа исто и во БетСити
Во Спорт Лајф се смета коеф 1 без разлика кој го предал мечот..на друго место незнамСе држи педеров за зглоб , кога можеше да те тепа
Сеа па коленото му го масира овој физиото
--- надополнето: Nov 10, 2011 4:56 PM ---
Предаде , како рачунаат у кладилница ? Аристократ ?