Нема врска ова, муабетот не ти држи вода, а сум приметил сите гледаат на тоа. Значи на него му се ова како тренинзи и загревање за Лондон, зошто???? ова ти е жив пример...на тренинг неможе да им се јавува на Цонга, Монако и Надал и да им каже ајде да правиме еден меч. Затоа на сите ова им е загревање, поготово за овие што неможат да се држат со големата 4ка во тенисот.Фиш се пласираше во Лондон , толку е нема веќе слободни места .. така да може да игра релаксирано тука ...http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2011/11/Features/London-Finals-Field-Set.aspx
СмиреноФиш 4 грешки и бреј за Монако . немаше винер дечково . Го јадевме Реал , ако продолжи овој вака да игра
сега беше еден другар му рекоа блокирана е тука видете во вашиот град ако можете уплатете си јабате кое време ја уплати ти
Ги мавам овие двеве за пет стотки.Zalgiris 1
Milano 2
@2.1
И ја истото прашувам, не знам пошто ретко играм тенис. Али мислам дека ако го предаде мечот ти е исто ко да го изгубил, т.е за победник се смета тој што оди во наредна фаза без разлика на кој начин го добил мечот.Предаде , како рачунаат у кладилница ? Аристократ ?
Не ми држи вода ?! Има повреда , му фали match fitness и ќе ризикува финален турнир за турнир кој не му зналчи ништо ?! Шо тресеш тренинг .. Монако не иде тука да си го ладе, иде да заработува пари и поени ,пошто за него овоа е последен турнир од сезоната .Нема врска ова, муабетот не ти држи вода, а сум приметил сите гледаат на тоа. Значи на него му се ова како тренинзи и загревање за Лондон, зошто???? ова ти е жив пример...на тренинг неможе да им се јавува на Цонга, Монако и Надал и да им каже ајде да правиме еден меч. Затоа на сите ова им е загревање, поготово за овие што неможат да се држат со големата 4ка во тенисот.
--- надополнето: Nov 10, 2011 3:20 PM ---
Смирено
sea vidov mene dobitno mi e koj odi ponataka barem taka pisuva vo pravilava na betcityГо јадев !!! Тој што иде даље рачунале у Аристократ а изглеа исто и во БетСити
Во Спорт Лајф се смета коеф 1 без разлика кој го предал мечот..на друго место незнамСе држи педеров за зглоб , кога можеше да те тепа
Сеа па коленото му го масира овој физиото
--- надополнето: Nov 10, 2011 4:56 PM ---
Предаде , како рачунаат у кладилница ? Аристократ ?