Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си давај џабе 100 денари. Интер двојна победа нема апсолутно никакви шанси да искочи. Они Катанија и Новара не можат да ги тепаат, Лил ќе ги тепале со два разлика у гости.Интер некако многу ме влече на 2, ќе ја пробам и онака за 100 двојна победа 2, скоро 10 коефициент има..
Не си давај џабе 100 денари. Интер двојна победа нема апсолутно никакви шанси да искочи. Они Катанија и Новара не можат да ги тепаат, Лил ќе ги тепале со два разлика у гости.Плус ќе играат со дефанзивна формација со само еден напаѓач, што значи со Х ќе бидат задоволни.
Ама ако сакаш играј ја и верувај во чудо, што да ти кажам.И ја ќе ја играм Наполи - Баерн 2-1 точен резултат и ќе верувам во чудо (не толку големо колку Интер да го тепа Лил у гости со 2 гола разлика).
![]()
Интер ќе тепаат со минимум 2 гола дадени и ниту еден примен, коефициентот што го дале за Интер е преголем и одличен за кладилничарите.. ептен го потцениле Интер божем е второкласна екипа, они мислат што во Италијанско местат и губат на почеток дека се во лоша форма ..
Да имав во моментов нешто вишок пари и сингл би му ставил 2-2 едно 2-3К денари 5.25 коеф![]()
Има тука и битни играчи ама ЦСКА има замени за нив.Играат против Трабзон не против БарсаIzostanci
може и ќе тепаат но лаже коефициентот ја би ја избегнал..
Oliseh, Akinfejev, Gonzalez, Honda, Necid, Ščenjikov, Vasin
За ЦСКА претпоставувам мислиш Т1 наместо Т2 така?Иначе од овие што си ги ставил Бенфика може да те падне--- надополнето: Oct 18, 2011 3:30 PM ---
CSKA - T2 2+ @ 1.80
Man. Utd. 2-2&3+ @ 2.00
Benfika 2 @ 2.10
Ajax 2> @ 1.95
Ме мрзи да идам да го уплатам
Арсенал гг 3+
Севиља 1
Валенсиен 1
Псж Х2
Јувентус 2+
Дери Сити 1-1 3+
200 за 2400, се надевам ке се наканам да отидам пред да почнат.