Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Па ако не играат овие тројцата кој ќе постигни поени за нас Соколов???..-66,5 или хендикеп за Русија па што сака нека е...посигурна од воа здравје ..во колку сатот играат бидејќи неможамд а најдам?

Па ако не играат овие тројцата кој ќе постигни поени за нас Соколов???..-66,5 или хендикеп за Русија па што сака нека е...посигурна од воа здравје ..во колку сатот играат бидејќи неможамд а најдам?

17-30 ќе има пренос на канал5 од дебаклот..јас ја играм -10.5 1хен и македонија под 67.5 во еврогол..

-66,5 е од SportLife. Инаку е пријателска и без Бо, Антиќ, Илиевски и Гечевски не верувам дека ќе постигнеме повеќе од 66 поени.

е ви благодарам за информациите..време е да се вадиме бидејќи сантош вчера ни еба мамицата
Бев изнервиран вчера и заборајв да те цитирам за Сантош. Коринтијанс исто ги чуваше играчите за вчера затоа и не беше за играње
п.с. Играат пак за една недела а во недела имаат натпревари А коеф почна да им пагат можно е со резерви пак да излезат;)

Italy - Croatia 30-90 @ 1.70 (ова е време на прв гол значи од 30 до 90мин да падни првиот гол т.с. да нема гол до 29мин.)

Federer R. - Mayer F. 1 хендикеп (4,5) @ 1.80

Бев изнервиран вчера и заборајв да те цитирам за Сантош. Коринтијанс исто ги чуваше играчите за вчера затоа и не беше за играње
п.с. Играат пак за една недела а во недела имаат натпревари А коеф почна да им пагат можно е со резерви пак да излезат;)

јас неможев да заспијам поради ѓупците..кога ги гледав колку лошо играа не ми се веруваше..катастрофа беа

Паднат коеф. 1,7 на хендикеп за Русија, среќа шо ја стаив помалку од 66,5 да даде на другото ваљда ќе влезе. Ако не ќе се вадиме на Шпанија 1-1&3+ после.

Италија - Хрватска гг3+
Шпанија - Ирска т1 2+
9 коефициент

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom