L
Löwe
Гостин
Некој си 3то разреден турнир. Речија пријателска.А чекај пријателска се игра или квалификации????
Некој си 3то разреден турнир. Речија пријателска.А чекај пријателска се игра или квалификации????
Пријателска, ама мислам кај нас нема да играат Гечевски, Бо, Антич и Илиевски ..А чекај пријателска се игра или квалификации????
17-30 ќе има пренос на канал5 од дебаклот..јас ја играм -10.5 1хен и македонија под 67.5 во еврогол..Па ако не играат овие тројцата кој ќе постигни поени за нас Соколов???..-66,5 или хендикеп за Русија па што сака нека е...посигурна од воа здравје ..во колку сатот играат бидејќи неможамд а најдам?
Бев изнервиран вчера и заборајв да те цитирам за Сантош. Коринтијанс исто ги чуваше играчите за вчера затоа и не беше за играњее ви благодарам за информациите..време е да се вадиме бидејќи сантош вчера ни еба мамицата
јас неможев да заспијам поради ѓупците..кога ги гледав колку лошо играа не ми се веруваше..катастрофа беаБев изнервиран вчера и заборајв да те цитирам за Сантош. Коринтијанс исто ги чуваше играчите за вчера затоа и не беше за играње
п.с. Играат пак за една недела а во недела имаат натпревари А коеф почна да им пагат можно е со резерви пак да излезат![]()
Ај малце на изненадување да се оди
Италија-Хрватска Х2