Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
34tbzm1.jpg

jebem ti Bolton 10 min na kraj 2-2 :eek:
Друже браво за тикетов ама стварно и ти ко мене очигледно немаш зар

Брегалница - Тетекс 1:2 :facepalm:

Уплаќам во кладилница накај 12.30 беше. И дечкото што ми уплати вика зошто ја играш кец Брегалница , местена е двојка !! Како сакаш вика , мене така ми кажаа. У 12 и ПОЛ човече. 4 саата пред меч.

Јас тврдоглав ја оставив , ама и онака со Болтон ќе ја менев , уште полошо ќе беше . :pos:

Сеа ти го гледам постот и ќе ти кажам дека не беше местена за двојка , туку играчите протестираа против тренерот , и затоа не дадоа се од себе и загубија. Јас ја имав двојка.

Ама лош викенд ова е невидена работа на едно, лече од нив господ дигнал раце ја ќе ги спасуам :facepalm: на друго клемонт и за на крај,наполи на чело со глупиот мацари.Сеа вечер ја чекам бостон за ситно и ако не излезе и тоа нек си ебе матер

знаев дека псж ќе ја вртат... 3-4 еј. утре ЛИл ќе ја покриев за 2 и ќе си чекав златен мост да не играа тактика-мактика Дизелдорф....(n)

Ама лош викенд ова е невидена работа на едно, лече од нив господ дигнал раце ја ќе ги спасуам :facepalm: на друго клемонт и за на крај,наполи на чело со глупиот мацари.Сеа вечер ја чекам бостон за ситно и ако не излезе и тоа нек си ебе матер

Овај викенд влезе се, посебно вчера.. апсолутно се!

добро само јас сум идиот шо се иссилив на милан ? :facepalm:

Оксер 1-1
Тулуз X-1
Краснодар 1
Бран 1
Гимназија 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom