Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој резултат од Каталонија-Тунис?

што ви е на вас бе , од нба дигате раце?

индијана - кливленд 1
далас - торонто 1
бостон - детроит 1
арсенал - кпр 1

уплата 2220 , кеш 5000.

у превод , арсенал ако победи како нормален човек , добитен.

БРат како се изнервирав за ова утакмица не си свесен блокирана беше во Спортлајф не да претераа со 100 коша тоа ко не ојш од сабајле туку чекаш до 6 сатот

Јас баш во 18 часот ја уплатив и гледам не беше блокирана..си реков овие стварно се ненормални..Минесота според мене можно е да даде 100 коша ако имаат 80% шут од дистанца и Мајами воопшто ако не играат одбрана што е невозможно да се случи!

Ja odigrav :

500 den :

Sautempton 1-3+
L'Pool 1

Sea pak otidov u kladilnica igrav u zivo :

520 den ::

Sautempton 1
L'Pool 1

:unsure:ke padnam kaj dvete :S

:свиркам:
--- надополнето: 30 декември 2011 во 23:26 ---
20:45 Southampton - Bristol City 1&3+

Ajde srcinjaaaaaaaaa :love:
братко Southampton уште еднаш на тикет ставање мало сутра арно ги избегавав кај го отворив форумов и ја видов па баш и отдебе лошо одиме утре поправен денеска само ливерпул синглче што ја играв ме извади :)

Ja odigrav :

500 den :

Sautempton 1-3+
L'Pool 1

Sea pak otidov u kladilnica igrav u zivo :

520 den ::

Sautempton 1
L'Pool 1

:unsure:ke padnam kaj dvete :S
Мн глупо си изиграл ептен.

Тотенхем 2
Манчестер Јунајтед 1&4+
Фулам Х било кога
Виган Х било кога
Ќе се комбинира од ова.

3620 денари сум во добит оваа година, ко ке видиш вртење на пари само.. Пак благодарен сум што сум во добит, но не вреди за нервозите и времето што го губиш.. Затоа на сите ви посакувам во новата година да се откажите од оваа ствар!

Сингл 1:
Болтон-Вулфс 1 2.3

Сингл 2
Челзи-Астон Вила 4+ 2.4

Сингл 3
Норвич-Евертон 2 2.7

3620 денари сум во добит оваа година, ко ке видиш вртење на пари само.. Пак благодарен сум што сум во добит, но не вреди за нервозите и времето што го губиш.. Затоа на сите ви посакувам во новата година да се откажите од оваа ствар!

После пари од каде ? :pos:

После пари од каде ? :pos:
Ах едни пари што имам видено од спорскава.. Од почеток на сезона до сега, си ја тупаш глата цели 4 месеци за 3000 денари добит.. (за мене зборам) Тука немат лезет ич.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom