Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Za vecer vi e sigurna samo Houston-San Antonio 197.5- poeni. Milion %, ako sakate uste NBA tipcinja pisete mi poraka

Лејкерс минус 184 коша, цел живот сум нивни фан ама годинава се некако тмурни а на инџури лист има 3-4 меѓу кои е и коби, гасол така да не верувам дека ке паднат мн кошеви, коеф у копачка 1.90

Лејкерс минус 184 коша, цел живот сум нивни фан ама годинава се некако тмурни а на инџури лист има 3-4 меѓу кои е и коби, гасол така да не верувам дека ке паднат мн кошеви, коеф у копачка 1.90

ова ја најдов минус 196,5 коша во Еврогол кладилницата:D

За повредите на Гасол и Коби , на сајтот вели day to day , така да не значи дека нема да играат. Или ако имаш некој посигурен извор сподели го, на bwin границата е 196.5 . За да ја играм сакам не за друго.

Bilbao Caja 79 : 80 тесно ама влезе, битно е да сме во добивка :) кој следеше си фати.
Браво...
Ја имав во предвид утакмицава,ама не ја изиграв,во последен момент ја пречкртав(ги избегавам европските кошарки да ги типувам на конечен,лошо искуство)......:D
И подобро шо не ја играв,ептен тесна беше(а да ја играв можеби ќе затераше некој малер):D ....се спасив од нервози...:)
Со здравје да се арчат парите...

Ме бутна портланд минус 100 коша на полувреме, 106 дадоа да ги ебам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom