Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ливерпул е најсигурен за денес. Последниве 5 утакмици на Енфилд имаат 5 победи, со тоа што Њукасал само на една постигнал гол и тоа таа пред 5 години.
1 како куќа.

Al Wahbi - Al Wasal - X 3.25 коеф (Обединети Арабски Емирати)

Гледам на повеќе сајтови и повеќето типстери ја типуваат Х оваа утакница, има и точен резултат 1-1 за похрабрите. па решив да ги следам... до сега се точни 90%

Инаку ја имам врзано на тикет со Ливерпул ПП Х и Саутемптон - 1 вкупно 10 коеф. прават.

според утакмиците во билтенот што ги начекав најсигурна ми изгледа Минесота да не даде 101,5 кош т.е. минус 1.9 коефициентот...не знам дали се нормални од еврогол кладилницата но ја претераа со кошевите!

Аман те бе не редите на ливерпул, по посрана екипа немам видено, минатото коло на еден тикет само тие ме паднаа за кејфски пари..

Southampton -1
Utd - 1
Arsenal - 1
Таман парички за нова година..

Southampton - Bristol City 1-1&3+ @ 3.15
Crawley Town - Barnet 1-1&3+ @ 2.70

според утакмиците во билтенот што ги начекав најсигурна ми изгледа Минесота да не даде 101,5 кош т.е. минус 1.9 коефициентот...не знам дали се нормални од еврогол кладилницата но ја претераа со кошевите!
БРат како се изнервирав за ова утакмица не си свесен блокирана беше во Спортлајф не да претераа со 100 коша тоа ко не ојш од сабајле туку чекаш до 6 сатот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom