Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде да видеме слика од ливчето па и ние ќе уплатеме ;)
Пред две недели ме изгорете со Нови Пазар сега па со ваа ли :pos: :нинџ:
Еве го друже ливчето за 5000 ден. уплатено а таа дојавата Нови Пазар не е моја.
b3ciubnt.jpg

Во иднина повеќе дојави гледајте тука http://www.facebook.com/extrabet101 бидејќи не сум редовен многу на форумов.

Ме искеца дортмунд за 4000, а гг ја имав ставено :(

Од вечерва фатени Марсеј 2-ка, Милан дава 2 гола и Мајорка Х2. За утре се чека Манчестер 2-ка, Удинезе 1 и Наполи 1.

udinize -juve -gg3+
atalanta-cesena-2
man utd-2
arsenal-2
lazio-1

За вечерва не ми се верува дека Дортмунд ќе тепа регуларно, значи кој планира да ја игра двојка нека размисли добро. Прво Дортмунд секоја година испаѓа рано од купот, тоа е традиција и посебно против тимови од втората или третата Бундеслига. Сега со Фортуна играат против првиот од втората лига.
Второ: Кај Дортмунд не играат доста првотимци: Шмелцер, Субитиќ, Сантана, Бендер, Геце, Бариос, Лајтнер... значи Овомојела кој игра десен бек би требало да игра централен со Хумелс. И со тоа очекувам доста голови и кај Дортмунд, и кај Фортуна.

Мој типови: 3+ и 1X за Фортун

Фала царе. Сакав да ја уплатам 2-ка, меѓутоа откако ти го прочитав постот го сменив мислењето и си ја уплатив 1X. Што значи добро информиран извор :)

Он топик: Баерн М. 2
Дортмунд 1X
Наполи 1
Њукасл 1
Виљареал 1
Рома 2

Фала царе. Сакав да ја уплатам 2-ка, меѓутоа откако ти го прочитав постот го сменив мислењето и си ја уплатив 1X. Што значи добро информиран извор :)

Он топик: Баерн М. 2
Дортмунд 1X
Наполи 1
Њукасл 1
Виљареал 1
Рома 2

Рома двојка а :cool:
за утре:
вилареал 1
арсенал 2
ливерпул 2-3
q.p.r. 0-2
удiнeзе - x

Бонус ливче (цела италија)
Удинезе - 2
Болоња - 1
Интер - 1
Лацио - 1
Наполи - 1
Парма - x
Аталанта - x
Новара 2

Мене ме зафркна Ленс 1 и Арис 1 (кошарка 78-78 заврши) и ќе ги чекав за 70 000 уште Интер 1, Наполи 1, Сити 1 и Лил 1. Се мислев дали да ја пишам Бастиа или Ленс, среќа шо ја избрав Ленс, иначе само кошаркава да ме паднеше, а овие четири да влезеа денес, ќе се убиев пред НГ одма. :D
Исто и ме падна само Чикаго(-7,5) - Индиана H2, Индиана изгуби со 8 разлика, но за ситно 1200ден.

Не се жалам денес фатив Сиена 1Х, Дортмунд 1Х (благодарам за тој навивачот од Дортмунд шо ја кажа и јас сакав да ја изиграм 2), Волвс ГГ и Флорида - , со 500ден = 3800ден и утре ги чекам уште Интер 1, Лил 1 и Сити 1 на другото тоа со Милан. :)

Мене ме зафркна Ленс 1 и Арис 1 (кошарка 78-78 заврши) и ќе ги чекав за 70 000 уште Интер 1, Наполи 1, Сити 1 и Лил 1. Се мислев дали да ја пишам Бастиа или Ленс, среќа шо ја избрав Ленс, иначе само кошаркава да ме паднеше, а овие четири да влезеа денес, ќе се убиев пред НГ одма. :D
Исто и ме падна само Чикаго(-7,5) - Индиана H2, Индиана изгуби со 8 разлика, но за ситно 1200ден.

Не се жалам денес фатив Сиена 1Х, Дортмунд 1Х (благодарам за тој навивачот од Дортмунд шо ја кажа и јас сакав да ја изиграм 2), Волвс ГГ и Флорида - , со 500ден = 3800ден и утре ги чекам уште Интер 1, Лил 1 и Сити 1 на другото тоа со Милан. :)

без навреда али каква смеа ме фати, те зезнале 2 до сеа а и плус 4 ќе чекаш :D aахахахахаххаха, а колку фати? една? ахахахаххахахахахахахха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom