Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Real Madrid - D. Zagreb T1 3+ 1.60
Trabzonspor - Inter 2 2.55
Manchester Utd. - Benfica 1 1.55
Otelul - Basel 3+ 1.85
Napoli - Manchester City X2 1.24

18:00 Independiente J. T - LDU Quito 1 (2.40)
- Квотава ненормално паѓа беше поставена 2.75 за 1 сега е некаде на 2.00 намалена во Депортиво ја уплатив на 2.40.Квотата на интернет е под 2.00 се движи затоа што LDU Quito играат натпревар во четврток реваншот од 1/2 на Копа Либертадорес и ќе играат со доста изменет состав.

2-0

не ми требаат бонуси не ни сакам да си ги рекламирам тука како тебе ако знаеш како за заработиш нема ти тука да пишуваш да зимаш процент така да одмори или ќе леташ бан за кратко време

Трабзон - Интер 1 (3.10)

Napoli - 2-3
Man Utd - 1
Bayern - GG3+
Inter - 0-2
Federer - 1

Онака на брзина нешто уплатив.

ps. Едно другарче сега ми се јавуват ми викат дека некој ја уплатил Трабзон 1 со 50.000 и ме прашвеше дали Морати ќе ја местел. :D

napoli -mancester -gg
manchester utd-benfica-1
lion-ajax-gg
real-1 3+

DA TI E**********AM JUNAJTEDOT U P**********CKA NAJGOMN***********RSKI TIM me iskina na 3 tiketa ke zemev nenormalni pari

ccc и денеска недобитно утре мора да се вадиме у курац! :@

За утре ќе си ја пробам среќата со овие за нешто ситно ..

Трабзон - Интер 2
Отелул - Базел 2
Наполи - Сити 1
Јунајтед - Бенфика X
Лион - Ајакс X

+ може сингл на уште едно ливче Јунајтед - Бенфика еден X огромен да си ја наместат утакмицава и двете без проблеми да си поминат во 1/8 финалето и лапнат парички (и секако одиграат во корист на кладилниците). Плус причина за нерешено ако не игра Руни ко што слушам..

Избегни ја најдобро, ја планирам X сигнл да ја играм оти им одговара и на двата тима. А и гледам големи уплати се ставаат на примамливиот коефициент на Манчестер 1.75 мислам во Спортлајф (супер тип или како се викаше незнам точно) така да можно е да ја наместат нерешено.

Што да кажеш после ова ?
Башка на друго ливче ја имав Наполи - Сити 3:1 точен резултат и Хамшик 100% шанса мава статива а после и Маџо зошто вака бе ццц :mad:

Тикет 1

Inter 0-2
cska -1
basel - 2
lyon - 1
rel - dinamo 1pp2+

тикет 2

cska 0-2
napoli - man gg
bayer - 1
inter x2
real m - dinamo 1-1
man u. 1

на првиот цска ме заеба и го уплатив пак само ја додадов баерн и лион ме сјеба само а на вториот само манчестер преку кур

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom