- Член од
- 25 јуни 2012
- Мислења
- 2.513
- Поени од реакции
- 2.473
Ок, фала.Има ама неможеш да ги видиш коефициентите во билтен или на сајтот, плус за точен резултат многу поголеми коефициенти имаат моцарт за разлика од спортлајф..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок, фала.Има ама неможеш да ги видиш коефициентите во билтен или на сајтот, плус за точен резултат многу поголеми коефициенти имаат моцарт за разлика од спортлајф..
и јас ова го пуштив , а на друго 2-1 јуве и 2-1 барсаbarsa 3-1
juve 2-1
deka e vo shema ova rabota![]()
Добри ти се, реално би требало да ги даде... Сакав на едно ливче да ги изиграм Барса да има над 66,5 % посед заедно со Лејкерс 2ка, и уште 1-2 утакмици да ставам на 100ка уплата колку да се прати али ме мрзеше повторно да одам до кладилница.Јас ја пишав 1 хен Реал на полувреме да води со 4, заедно со Барса ГГ3+, Јуве ГГ и Лацио дава 2 гола. Исто пробав и едно со точни резултати, пошто нели то е фора сега3-1 за Барса и 1-1 другава, за 20 носи 910
![]()
+1 2 пати губеа 2 пати се враќаа. Ова значи дека мора да победат во 90+Ајде бе Хамбургер, ајде уште еден гол.
Ќе предложиш некоја?Добри ти се, реално би требало да ги даде... Сакав на едно ливче да ги изиграм Барса да има над 66,5 % посед заедно со Лејкерс 2ка, и уште 1-2 утакмици да ставам на 100ка уплата колку да се прати али ме мрзеше повторно да одам до кладилница.
Инаку Портланд-Лејкерс, на домаќините не им играат тројца играчи од стартната петорка а и оваа утакмица е must win за Лејкерс така да 1.45 е добар коефициент. За тие што играте на нет можете да ја комбинирате со некоја од ноќниве, или НБА или Копа Либертадорес.![]()