Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Чекам уште
на еден тикет МВВ 1 и 3+ и Наполи-јуве 3+
на друг Лустенау Т1 2+, витезе 3+, Хелмонд 3+
Дали пак ќе ме скини некоја од овие упм да фатат

Да ти кажам на оваа не би играл ни со туѓи пари а не со мој и двата тима се тиња Атланта е тим шо незнаеш кога ке те дупни кога ке влезе.А овој типов е најголемиот незннајко шо го иам видено во НБА искрено го гледав кога беше во Орландо али во Феникс не сум го гледал али впешатоков шо ми го има оставено е ДРВО . Феникс е тим шо не сум го гледал од којзнае кога иако скоро секој ден гледам по некој натпревар пошо касно играат
напротив, за феникс сум поприлично сигурен дека ќе изгуби. ги имам гледано и можам да ти кажам дека се тиња. атланта е појака од нив на 4 од 5 позиции во тимот.

За утре најсигурно:

Спортинг - Порто - 2 @ 1.7

Поклон!
Дерби меч,Порто на гости и смешен коеф за натпревар од ваков тип колку и да се Спортинг слаби овде се потценети и дефинитивно нема валуе овде коефициентот.Порто ги пратам втор клуб ми се, клуб шо го обожавам реално треба да ги откинат.И двата тима немаат многу изостанци Мангала кај Порто и Шарс кај Спортинг
ПОКЛОН не сум баш сигурен коеф е смешен

Се согласувам за ова со тебе или пак 2ка евентуално. Колку што разбрав немало да игра Роналдо го чува за во лига на шампиони со Јунајтед.

Реал-Барса-2
Милан-Лацио-1
Виган-Ливерпул-2
Работнички-Хоризонт-1 оваа е навивачки тешка е
На 500че

Најтешка за предвидување денес ке биде Реал-Барса...

14:00 ОФК Београд-Јагодина 1 2.2 спор лајф 8/10 sigurnost 0-2 gola neznam koef inaku 9/10 sigurnost
OFK break five consecutive victory with 0:0 in Novi Sad with Donji Srem.The pitch was very hard, and despite that OFK have more goal chance and opportunity to win. Jagodina bring in many new players in winter, Bosman. Damjanovic, Milinkovic... but they not fill with Simo Krunic style of tactic and team is very hard to score goal. Also they easy lose from bottom table Hajduk at Wednesday 3:0, with poor playing in defense. After a while, Jagodina players, which are well payed, begin not to receive salary on time, and that affect morale among team.

OFK have big advantage in the mid of the pitch, where their player are technically better, and younger. Main danger which Jagodina is hard to fight, are to fast wingers Grbic and Pavlovic. Jagodina will be without Tomic, Projic and Stojkov, while OFK have only light injury of Batioxa ( probably will play match).

Hard game, with not many goal but home team is near victory because of poor Jagodina form, situation at the team, and overall quality.+
--- надополнето: 2 март 2013 во 11:08 ---
Aj koj gi sledi tenisite i kosarkite ke ve zamolam da postavite najsiguren tip za denes koj vi e po moznost so opis poradi sto go igrate toj tip.
Секој барем по 1дна реченица зошто го игра тој тип и сигурност пишувајте до него пример 8/10, 10/10 и тн. Не алл ин или незнам што.
--- надополнето: 2 март 2013 во 11:12 ---
Costuleni-Milsami TIP 2 koef:1.50 neznam poradi sto ja sretnav ovaa denes kaj eden tiper postavena od 12:00 se igra ali ja nema vo sport lajf neznam dali ja ima vo drugite kladilnici

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom