Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
напротив, за феникс сум поприлично сигурен дека ќе изгуби. ги имам гледано и можам да ти кажам дека се тиња. атланта е појака од нив на 4 од 5 позиции во тимот.Да ти кажам на оваа не би играл ни со туѓи пари а не со мој и двата тима се тиња Атланта е тим шо незнаеш кога ке те дупни кога ке влезе.А овој типов е најголемиот незннајко шо го иам видено во НБА искрено го гледав кога беше во Орландо али во Феникс не сум го гледал али впешатоков шо ми го има оставено е ДРВО . Феникс е тим шо не сум го гледал од којзнае кога иако скоро секој ден гледам по некој натпревар пошо касно играат
Дерби меч,Порто на гости и смешен коеф за натпревар од ваков тип колку и да се Спортинг слаби овде се потценети и дефинитивно нема валуе овде коефициентот.Порто ги пратам втор клуб ми се, клуб шо го обожавам реално треба да ги откинат.И двата тима немаат многу изостанци Мангала кај Порто и Шарс кај СпортингЗа утре најсигурно:
Спортинг - Порто - 2 @ 1.7
Поклон!
X е тајаРеал Мадрид-Барселона 5+(тр. 3-2/2-3)
Се согласувам за ова со тебе или пак 2ка евентуално. Колку што разбрав немало да игра Роналдо го чува за во лига на шампиони со Јунајтед.X е таја![]()
X е таја![]()