Остај ти тоа кажи Манчестер ќе даде ли три гола или Челзи да ги мавам. 1000 утакмица на Гигс срамота ако не биде 1&3+ (1.85) ?Најтешка за предвидување денес ке биде Реал-Барса...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остај ти тоа кажи Манчестер ќе даде ли три гола или Челзи да ги мавам. 1000 утакмица на Гигс срамота ако не биде 1&3+ (1.85) ?Најтешка за предвидување денес ке биде Реал-Барса...
Мене ми мириса Сасуоло - Гросето денеска за прелаз 2/1
--- надополнето: 2 март 2013 во 11:31 ---
исто така Врексам 2-2 (10.00)
грешка си им ја свртија до 45минKaсниш, минатото коло одиграа прелаз 2-1...
Сериа Б , ма се е могуќеМислев на домашен терен минатото коло, со Spezia, така да, ке биде чудно ако 2 по ред дома изиграат 2-1..
дај кој се за влегвање посигурниод раниве да почнеме Арминија - 2 , и Генгамп ГГ/прво или ГГ3+ (немаше во франција 2 вчера ни гг3+ а ни гг/прво ретко се случува) ај поздрав имам 600 синглови за играње денеска![]()
маму им ебем незнам дали да ги играм или не најверојатно 1Х ке ја пробамCibalia - Hajduk 1
Може и Д12Г (да стави по 1+ гол во двете полувремиња) 1.80 е коеф...Да видам составот, мене некако 2-3 гола ми е посолиден коефициент...