Oklahoma-Phoenix H1pp(+6.5)
Detroit-San Antonio H2pp(+2.5)
Detroit-San Antonio H2pp(+2.5)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
7 коеф.
Wrexham - StockportДајте за утре 2-3 утакмици ГГ 3+ или нешто друго за поголема уплата.
Некако многу ми са 9,10 анализе неделно,едно е што неам време,а друго што не играм многу преку недела.А инаку секако супер идеја е,барем ќе си знам зошто да ја играм,таа и таа утакмицаа а не ко овде ,ај ќе видим утре,може и ќе се прикључимза утре Алфертон3+.Тотнем3+,Дортмунд3+ поке инфо во потпис, утре па кој сака нека се приклучи таму нема правила освен оние општите![]()
Шарлот-т1 - 98,5 1.9
Со оглед дека вчера Лејкерси загубија од Бостон убедливо и пласманот во плејофот моментално е во знак прашање денес против Шарлот на гостински терен која се смета за една од најслабите екипи во НБА не смее да помисли на ништо друго освен на победа..Гасол не игра а Хауард е неизвесен ..Брајант вчера имаше 0 асистенции и денес веројатно ќе изигра посталожено и секој напад би требало да му биди од 15 до 24 секунди на Лејкерси бидејќи не демонстрираат некоја брза кошарка каде се постигнуваат многу поени...поентата ми е дека ако сакаат да победат не смеат да дозволат да примат 100 коша од еден мизерен Шарлот..време е да почнат да играат одбрана а и Шарлот немаат некој квалитетен напад за 100 кошеви без разлика дека е НБА.