Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте за утре 2-3 утакмици ГГ 3+ или нешто друго за поголема уплата.

Те послушав, само Монако ја стаив 3+ и крена малце поише коеф.
Иако холандската напраи глупост.
Да не има најави за одигрување на таа утакмица или слабо?

Челзи утре 1-1, 4+ , за тие похрабрите 7+ . Ја само се мислам со која да ја врзам, исто така 7+ да биде.

Дајте за утре 2-3 утакмици ГГ 3+ или нешто друго за поголема уплата.
Wrexham - Stockport
Lincoln - Dartford
Wrexham и Lincoln се тимови кои често игратт гг и 3+ според мене треба да влезат.

Денес Алмерија и Хелмонд спорт беа соработки, немав време да напишам овде.
Запишете си ги некаде да ви бидат при рака, ќе ви се најдат тие податоци. Јас имам посебен ворд документ каде што пишувам потенцијални 3 за 3 соработки и сл.

За утре искрено не сум видел што понуда има, ама цела Англија ја играм ГГ па шо ќе биде нека биде.

Утре поручек ќе седнам и ќе ставам некоја утакмица на блог, ќе ја пишам и овде

Да ви напоменам само за Челзи:
Мое лично мислење е дека играчите не го сакаат Бенитез на клупа, а речиси е сигурно дека при кикс дебелиот ќе добие отказ. Сметам дека овој натпревар е огромна шанса за оние анти-дебелиот да си изиграат нерешено и да го шитнат од клубов. Внимателно со овој натпревар

^

Нема врска дека играчите не го сакаат. Фановите не го сакаат, не играчите.
Челзи мора да се издува на некому, исто како со Астон Вила. Еднаш Виган го доби, зошто да не прими пак толку.

Челси периодов не се игра.... Јас лично избегнувам да го играм конечен тип на појака уплата.... На голови се погаѓа некако....

за утре Алфертон3+.Тотнем3+,Дортмунд3+ поке инфо во потпис, утре па кој сака нека се приклучи таму нема правила освен оние општите :D
Некако многу ми са 9,10 анализе неделно,едно е што неам време,а друго што не играм многу преку недела.А инаку секако супер идеја е,барем ќе си знам зошто да ја играм,таа и таа утакмицаа а не ко овде ,ај ќе видим утре,може и ќе се прикључим:D.

Шарлот-т1 - 98,5 1.9

Со оглед дека вчера Лејкерси загубија од Бостон убедливо и пласманот во плејофот моментално е во знак прашање денес против Шарлот на гостински терен која се смета за една од најслабите екипи во НБА не смее да помисли на ништо друго освен на победа..Гасол не игра а Хауард е неизвесен ..Брајант вчера имаше 0 асистенции и денес веројатно ќе изигра посталожено и секој напад би требало да му биди од 15 до 24 секунди на Лејкерси бидејќи не демонстрираат некоја брза кошарка каде се постигнуваат многу поени...поентата ми е дека ако сакаат да победат не смеат да дозволат да примат 100 коша од еден мизерен Шарлот..време е да почнат да играат одбрана а и Шарлот немаат некој квалитетен напад за 100 кошеви без разлика дека е НБА.

win

за оние кои сакаат појако да играат, тип juve:fior> T1 2+P @5,00 .......... sund:arse> T2 2+P @6,2

Стварно Камбур-Вендам ќе биде преиграна во скоро време или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom