Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Јас си одмарам денеска и утре, посекако кладилницата ми е затворена...а во среда..одам да си земам 1200 ден :D и да се заокружи ќарот од 2200 ден откако стартував со новиот начин на играње.

Јас си одмарам денеска и утре, посекако кладилницата ми е затворена...а во среда..одам да си земам 1200 ден :D и да се заокружи ќарот од 2200 ден откако стартував со новиот начин на играње.
Запознај не и нас :)

нема утакмици еј , криза ме фаќа ...:D
Моментално на бет365 има само една во живо Мароко 1 лига фудбал CODM Meknes - Far Rabat моментално 0:2 и после ќе биде штама до утре :D твој тип? :pos:

ебаве комарџиите , нерва ве мава што нема утакмици.
шала на страна , и мене ми е некако празно :oops:

ебаве комарџиите , нерва ве мава што нема утакмици.
шала на страна , и мене ми е некако празно :oops:
Вие што фаќате нон стоп ви е мака ам јас шо не можам да земам веќе месец и пол уште појќе ми е мака ..

Општо земено Декември е најдобар месец за правење пари знам по мене последниве 3 години дека стално се полнев за Нова година од калдилница чекај после 19 Јануари од тогаш почнува падот барем кај мене години наназад

И утре тиња понуда упм

Претпоставувам ова е
Точно така (y) Пред неполн месец го најавив ова, и оттогаш почнав виртуелно да се кладам. На вистински утакмици, со замислени пари. Додуша стварно парите се големи, замислив почетен фонд од 500 евра али во реалноста не мора да биде така...еве нека се 100 евра. Си имам(в) две основни правила: Прво-играм само сингл или дубл. И второ- влоговите, претежно, на сингл се по 50 евра, на дубл по 30. Како шо можите да видите, од 27 “уплати“, дури 20 се добитни :D па така почетните 500 евра, станаа скоро 1000, за 1 месец играње :)
Kladionica.jpg

Од пред 2 недели почнав и реално да го применувам системов, само на далеку помали суми, нормално :D Прво уплатив 350 и добив 1050. Оттогаш си играм со парите шо ќе ги добијам и моментално состојбата ми е 2700, значи 2350 ќар. Имав и мали излети, како на пример 4 утакмици на тикет...нормално си паѓав на нив :tapp:, а заради неможноста да уплаќам по 20-50 евра, си го проширив малку правилото и играм макс 3 утакмици на тикет и тоа е КРАЈ! Повеќе од 3 никако. Секаде каде што можам играм на 2. Поарно 400 ќар отколку 200 зијан :D. Знам дека не е научна фантастика системов, сигурно и други го применувале ама мислам треба сите почесто да го употребувате, затоа што само така може нешто вистински да се заработи. И самите сте свесни дека кога играте по 4-5-6 утакмици, обавезно 1-2 ве паѓаат. Тие па што имаат повеќе пари си играат само сингл и така е најдобро. Али за нас вака обичниве играчи...влогови од 200-300 и макс 500 ден. за сингл мислам се на оптималното ниво.

Kladionica2.jpg

Имав и тука некои мали експерименти на по 50-70 ден али не е то то :D

e1f266d8a61e4745af5a3da.png

Иако знам дека Фелаини многу значи за Евертон, мислам дека лесно ке ги добијат.
Евертон игра одлично пред своја публика.... башка на тоа коа ке се додаде и фактот дека Виган имаат еден куп повредени во одбраната, треба да излезе.

Тоа е пикот кој качува.... Го одбрав Ливерпул поради тоа што мора да почне да врзува победи. Астон вила ги тресна од земја дома.... потоа Фулам мораше да биде жртва заради нив.
Така да сега мора да се оди на победа затоа што лошо им се пишува ако се вратат пак еден чекор назад.

Манчини има ултиматум од 3 утакмици со 9 бодови. Ова е последната од тие 3. Така да сигурен 1.

Челзи..... не е само тоа што даде 8 гола па влезе во форма.... ова се битните утакмици кои мора да ги добијат и тоа во најважниот период од сезоната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom