Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.rezultati.com/New York-Minnesota h1 -6.5 dali ispadna?
Запознај не и насЈас си одмарам денеска и утре, посекако кладилницата ми е затворена...а во среда..одам да си земам 1200 дени да се заокружи ќарот од 2200 ден откако стартував со новиот начин на играње.
Запознај не и нас![]()
I'm on fire babyТри ливчиња со ред добитен...вкупна уплата 900, вкупна добивка 2200
Само тоа е начинот...2-3 утакмици на влогови од 200-500 ден.
Моментално на бет365 има само една во живо Мароко 1 лига фудбал CODM Meknes - Far Rabat моментално 0:2 и после ќе биде штама до утренема утакмици еј , криза ме фаќа ...![]()
Вие што фаќате нон стоп ви е мака ам јас шо не можам да земам веќе месец и пол уште појќе ми е мака ..ебаве комарџиите , нерва ве мава што нема утакмици.
шала на страна , и мене ми е некако празно![]()
Општо земено Декември е најдобар месец за правење пари знам по мене последниве 3 години дека стално се полнев за Нова година од калдилница чекај после 19 Јануари од тогаш почнува падот барем кај мене години наназадЈас си одмарам денеска и утре, посекако кладилницата ми е затворена...а во среда..одам да си земам 1200 дени да се заокружи ќарот од 2200 ден откако стартував со новиот начин на играње.
Точно такаПретпоставувам ова е