Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
денеска ќе играм од инат , не ме следете

бруклин - бостон(+3.5) 2 хендикеп
мајами - оклахома(+2.5) 2 хендикеп
Чикаго - Хјустон (+4.5) 1 хендикеп

Ќе пружат мислам јака партија бостон , добро играт за празници старите. А и бруклин не е толку он фајр.
Оклахома онака ја играм.
А од хјустон преку столето веќе , мора да опали одбраната на Чикаго , тешко се дава поени во Јунајтед Центарот.

e1f266d8a61e4745af5a3da.png

Иако знам дека Фелаини многу значи за Евертон, мислам дека лесно ке ги добијат.
Евертон игра одлично пред своја публика.... башка на тоа коа ке се додаде и фактот дека Виган имаат еден куп повредени во одбраната, треба да излезе.

Тоа е пикот кој качува.... Го одбрав Ливерпул поради тоа што мора да почне да врзува победи. Астон вила ги тресна од земја дома.... потоа Фулам мораше да биде жртва заради нив.
Така да сега мора да се оди на победа затоа што лошо им се пишува ако се вратат пак еден чекор назад.

Манчини има ултиматум од 3 утакмици со 9 бодови. Ова е последната од тие 3. Така да сигурен 1.

Челзи..... не е само тоа што даде 8 гола па влезе во форма.... ова се битните утакмици кои мора да ги добијат и тоа во најважниот период од сезоната.

2-че. :)

Мислам дека ке кикснат Сити, а Јунајтед со мака ке го победи Њукасл.

Мислам дека ќе тепа....или барем ја гледам како најверојатна 2ка..... башка последна утакмица од ултиматумот.

МанЈун не вреди коефициентот за да се ризикува на таа утакмица. Да беше нешто над 1.40 можеби но вака не.
Иако и јас истото го мислам.... дека ќе победи... ама ќе се измачи малце повеќе.

Шо се однесува за 2 ката на Сити....се двоумев помеѓу неа и Тотенхем.
Но поради поразот на Вила од Челзи... се предомислив.

Преголем удар е тоа по моралот на играчите но сепак во Лутината си Семоќен!;)

Така подалеку од Лутината а поблиску до Мотивацијата.... Ман Сити 2јка!(y)

minatiot natprevar za siti odmaraa nasri, baloteli, kompani, majkon, klisi, kolarov... a ovie sanderlend igraat ponapadjacki fudbal nema da se branat site pred gol celo vreme a i mora gradjanite da se opravdaat za bledoto izdanie protiv riding taka da ova odi na dobra dvojka

totenhem protiv stouk imase poveceto od natprevarot kontrola nad igrata imaa dosta sansi no nemaa bas sreka, posed na topka eden pogolem period imaa 80-20 stouk dali ednas pripreti poseriozno... od druga strana nemam videno posmesna odbrana od onaa na vila protiv celzi debakl bea... ne gledam pricina zosto bi pocnala da funkcionira bas protiv napadjackiot i brz spurs... ne mi odi nikako na poraz na tott taka da x2 be trebalo da pomine lagano.. za pohrabri cista 2

taka da siti 2 i spurs x2 zaedno 1.9 koef. dobar dubl za ovaa siromasna ponuda

Денг 17,5 + 1,85 со оглед на тоа дека Хјустон и одбрана се два различни поими треба да помине ова

се слагам Денг може вечер во бетсити да се удри од овие има добри за гледање :)

Јас играв

Lakers - Knicks <212.0 и 2
Rockets - Bulls <196.5
Heat - Thunder 2

пс. на бет365 може да се играат граници и конечен резултат или хендикеп на исто ливче

Денг 17,5 + 1,85 со оглед на тоа дека Хјустон и одбрана се два различни поими треба да помине ова

го намалија педерчињата на 1.7, не играм вака се нервирам!, се мислам ЛИН дали да го пуштам со 13+

Брајан и Мело + 62.5 коша 1.85
Њујорк 2ка или 2 хен (3.5) 2.35 1.90
Чендлер + 13,5 1.85
Сите сингл ама се мислам за Чендлер бидејќи може да се врати Амаре и да не ја игра цела утакмица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom