- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.560
- Поени од реакции
- 69.837
Ајде бе Борусија дортмунд 1 и 3+ ги имам![]()
И ја исто. А што све промашија. Што повеќе гледам фудбал, сфаќам колку СРЕЌА треба да имаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде бе Борусија дортмунд 1 и 3+ ги имам![]()
Мене од Лечестер не ќе ми биди на одмет едноАјде Дерби, уште едно голче ми треба од вас!
Palermo 1 - 2 Verona (со црвен картон и тоа)Не е баш со 2 тим , и зошто без амбиции??
+ Со Интер играат дури у недела така да мое лично мислење е дека оваа пука чист 1.
И мислиш дека 2-ра лигашка екипа која приоритет е да влезе у Серија А ке се замара у купот и ке го победи Палермо у сред Сицилија.
без разлика шо ке играат со комбиниран состав Палермо тепа у регуларен дел денеска така да имате фора помалку од 30 мин. да ја играте СИНГЛ1.85 коеф. Ај со сречом
Palermo: Benussi, Pisano Labrin, Cetto, Garcia, Barreto, Viola, Donati, Zahavi, Giorgi, Budan.
Verona: Rafael, Abbate, Moras, Ceccarelli, Albertazzi, Carrozza, Cacciatore, Halfredsson, Rivas, Cacia, Bojinov.
Овие состави ги најавуваат.
Абе ајде нема логика ,,ми се одмили спортска и живот и се,да ти е*ам и малеро, таман се израдував на црвениот мороните Палермо примат гол и тоа никаков .Топката го погоди играчотPalermo 1 - 2 Verona (со црвен картон и тоа)![]()
Ајде и јас за прв пат да споделам некој тип...ве читам оддамна али еве сега се регистрирав па се надевам дека ке помогнам во борбата против кладилниците
Debrecen -
Nyiregyhaza 1 @1.30
Munich 1860 - Paderborn 1 @2.15
Aston Villa -
Reading 1 @2.00
Абе ајде нема логика ,,ми се одмили спортска и живот и се,да ти е*ам и малеро, таман се израдував на црвениот мороните Палермо примат гол и тоа никаков .Топката го погоди играчот. Да им е*ам се и умрените да даде господ да испаднат у 2 лига.... нападот тиња немаат завршница, 12423637 загубени топки пред шеснаесетник .
Арно си ги фатих Лацио 3+ и КПР 0-2 ама во таа шо бев најсигурен ме турнаУтре мора да се влечаме ак има некој некоја посебна нека пише у ПП . Јас планирам Челзи ,Ман.Сити,Аталанта и уште некоја ?
Ја лупна сингл 4+ QPRИ така, Барнсли - Барнли си ја фатив Х, Астон Вила еве готово скоро 1 ја фаќам, Лацио 1&3+, Дебрецен 3+, за на крај кој да ме заебе? Реал и Дортмунд со 1.10 коефициент ебате умрените. Убаво пишувате, не се игра спортска периодов... На сите ливчиња денес што ги видов, сите ги имаа Дортмунд 3+, ама тоа е, од најиграната да се бега ко од ѓавол не за џабе викаат.
Изгледа само Гамблерот се офајдил со пари денес, некоја сингл лупнал за 150 денари ќар![]()
Сум ја фатил Реал 1&3+, сега гледам... Само ДортмундИ така, Барнсли - Барнли си ја фатив Х, Астон Вила еве готово скоро 1 ја фаќам, Лацио 1&3+, Дебрецен 3+, за на крај кој да ме заебе? Реал и Дортмунд со 1.10 коефициент ебате умрените. Убаво пишувате, не се игра спортска периодов... На сите ливчиња денес што ги видов, сите ги имаа Дортмунд 3+, ама тоа е, од најиграната да се бега ко од ѓавол не за џабе викаат.
Изгледа само Гамблерот се офајдил со пари денес, некоја сингл лупнал за 150 денари ќар![]()
Оф, па зарем на такво убаво ливче со Барнсли X, Лацио 1и3+ бива ли да го ставиш Дортмунд 1&3+ со некој мизерен коефициент?Сум ја фатил Реал 1&3+, сега гледам... Само Дортмунд![]()