Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Дерби, уште едно голче ми треба од вас!

Ма може и од Кардиф, само умрените добија црвен картон. Ајде, ке дадат.

Не е баш со 2 тим , и зошто без амбиции??
+ Со Интер играат дури у недела така да мое лично мислење е дека оваа пука чист 1.
И мислиш дека 2-ра лигашка екипа која приоритет е да влезе у Серија А ке се замара у купот и ке го победи Палермо у сред Сицилија.:eek:
без разлика шо ке играат со комбиниран состав Палермо тепа у регуларен дел денеска така да имате фора помалку од 30 мин. да ја играте СИНГЛ:icon_lol: 1.85 коеф. Ај со сречом

Palermo: Benussi, Pisano Labrin, Cetto, Garcia, Barreto, Viola, Donati, Zahavi, Giorgi, Budan.

Verona: Rafael, Abbate, Moras, Ceccarelli, Albertazzi, Carrozza, Cacciatore, Halfredsson, Rivas, Cacia, Bojinov.
Овие состави ги најавуваат.
Palermo 1 - 2 Verona (со црвен картон и тоа) :свиркам:

Ајде ПСЖ гол за X-2 да биде уште таа! Магијата на темава!! :D

Palermo 1 - 2 Verona (со црвен картон и тоа) :свиркам:
Абе ајде нема логика ,,ми се одмили спортска и живот и се,да ти е*ам и малеро, таман се израдував на црвениот мороните Палермо примат гол и тоа никаков .Топката го погоди играчот :tapp:. Да им е*ам се и умрените да даде господ да испаднат у 2 лига.... нападот тиња немаат завршница, 12423637 загубени топки пред шеснаесетник .
Арно си ги фатих Лацио 3+ и КПР 0-2 ама во таа шо бев најсигурен ме турна :facepalm: Утре мора да се влечаме ак има некој некоја посебна нека пише у ПП . Јас планирам Челзи ,Ман.Сити,Аталанта и уште некоја ?

Ајде и јас за прв пат да споделам некој тип...ве читам оддамна али еве сега се регистрирав па се надевам дека ке помогнам во борбата против кладилниците :pos:

Debrecen -
Nyiregyhaza 1 @1.30

Munich 1860 - Paderborn 1 @2.15

Aston Villa -
Reading 1 @2.00

(y)

Абе ајде нема логика ,,ми се одмили спортска и живот и се,да ти е*ам и малеро, таман се израдував на црвениот мороните Палермо примат гол и тоа никаков .Топката го погоди играчот :tapp:. Да им е*ам се и умрените да даде господ да испаднат у 2 лига.... нападот тиња немаат завршница, 12423637 загубени топки пред шеснаесетник .
Арно си ги фатих Лацио 3+ и КПР 0-2 ама во таа шо бев најсигурен ме турна :facepalm: Утре мора да се влечаме ак има некој некоја посебна нека пише у ПП . Јас планирам Челзи ,Ман.Сити,Аталанта и уште некоја ?

И ја бев најсигурен во Дерби-Кардиф, ама ете. И црвен добија, и 20 минути играч повеќе, кога не сака, не сака.

И така, Барнсли - Барнли си ја фатив Х, Астон Вила еве готово скоро 1 ја фаќам, Лацио 1&3+, Дебрецен 3+, за на крај кој да ме заебе? Реал и Дортмунд со 1.10 коефициент ебате умрените. Убаво пишувате, не се игра спортска периодов... На сите ливчиња денес што ги видов, сите ги имаа Дортмунд 3+, ама тоа е, од најиграната да се бега ко од ѓавол не за џабе викаат.

Изгледа само Гамблерот се офајдил со пари денес, некоја сингл лупнал за 150 денари ќар :cuc:

Џабе поубоо земај си по 500,1000,на ден него ли да се лакоми мо по појче.Еве ја сеа таќе си играм и супер ми иде,што фајде што играв по 15 тикети,на ден коа све мора една да ме заебе.Ете за вечер ја чекам уште хјустон,би требало да излезе,само нешто НБА не ми иде баш.

NBA (моментални граници од бет365)

LA Lakers - Indiana ---------- 1безх | 2 (-7.5) | <194.5
Philadelphia : Dallas -------- 1безх | 1 (-3.0) | >193.0
Cleveland : Phoenix ---------- 1безх* | 2 (+2.5) | <201.0
Houston : Toronto ------------- 1безх | 1 (-6.0) | >203.5
Sacramento : Minnesota -----1безх | 1 (-1.0) | >196.5

* ризик (2.25 коеф)

И така, Барнсли - Барнли си ја фатив Х, Астон Вила еве готово скоро 1 ја фаќам, Лацио 1&3+, Дебрецен 3+, за на крај кој да ме заебе? Реал и Дортмунд со 1.10 коефициент ебате умрените. Убаво пишувате, не се игра спортска периодов... На сите ливчиња денес што ги видов, сите ги имаа Дортмунд 3+, ама тоа е, од најиграната да се бега ко од ѓавол не за џабе викаат.

Изгледа само Гамблерот се офајдил со пари денес, некоја сингл лупнал за 150 денари ќар :cuc:
Ја лупна сингл 4+ QPR :D

Сум ја фатил Реал 1&3+, сега гледам... Само Дортмунд :facepalm:

Сум ја фатил Реал 1&3+, сега гледам... Само Дортмунд :facepalm:
Оф, па зарем на такво убаво ливче со Барнсли X, Лацио 1и3+ бива ли да го ставиш Дортмунд 1&3+ со некој мизерен коефициент? :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom