Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
SPORTING LISABON 2 NAJSIGURNA UTRE SO IMATE STAVETE SE NE NEA ;);):drk::drk:
На Спортинг не би редел туѓи а не мој пари колку и да се Мориеренсе дупки И колку да мора да тепа Спортинг не се за играње

На Спортинг не би редел туѓи а не мој пари колку и да се Мориеренсе дупки И колку да мора да тепа Спортинг не се за играње
neznam kolku si gi gledal sporting ,,, momcite imat mn dobra igra ama fintata e toa sto go smenija trenerot i morat da se dokazuvat kaj noviot trener za u prv sostav ,,, a i gi gledav mn pati so porto braga benfica i drugite ekipi ,, za mene favorit e sporting i ke mu dadat golem koeficient mora da se iskoristi toa . moj tip nemorate da go igrate koj nesaka:unsure: :)

ајде чекаме типови :)

TheGambler

Ќе играме нешо денес? :D Околу 19 50 би одел да уплатам, исто како вчера, Bahia 1 и уште нешто дај .....

Подобро што не ги дочекавте типовите. :D Многу малку излегоа ГГ3+ што ги планирав. Да ви кажам право денеска не се кладев пошто претпоставив дека ќе биде :гомце: ден, а и касно станав од спиење. :D Ама 90% што ги мислев за ГГ3+ не влегоа/излегоа, како му доаѓа, исти курац. :D

Понеделнички ќе предложам ГГ3+ пошто има помалку утакмици и со бистра глава може да се мислат типовите, а не во сабота-недела по 200-300 утакмици па ајде мисли ги што да играш. Одиме добитно понеделнички, stay tuned. :D
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 01:26 ---
SPORTING LISABON 2 NAJSIGURNA UTRE SO IMATE STAVETE SE NE NEA ;);):drk::drk:

Море би ставил све што имам на Спортинг, ама... што ако изгубам? :D Како и да е, мора више да почнат да победуваат, па крв да им ебам, жива брука се како играат сезонава, само 2 победи од 9 утакмици имаат. :facepalm: Ако утре Спортинг не победи, ќе ја погребам португалската лига, исто како што со французите направив. ;)
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 01:28 ---
За Амкар - Анжи што мислите? Јас мислам дека е крајно сомнителна утакмица.Ептен го налупаа коефициентот за Амкар небаре се од Марс. :D Во билтен е стандардно 4-5 квота за Амкар, а онлајн до 8-9 стигна, додека за Анжи драстично падна. Дали ќе ја местат 1-2, дали ќе биде 1X, па кладилниците намерно спуштаат за Анжи да навлечат овци за стрижење, којзнае... ќе дознаеме во 12:00. :D

http://www.rezultati.com/utakmica/jZSTGt2A/#tecajevi;1x2-oklade;kraj-utakmice

Каљари - Наполи ГГ&3+ (2,35)

P.S: прашајте го Гемблер мене ако не ми верувате :D

Не дека одам контра против тебе ама не се согласувам со овој тип. :D Едноставно знам да кажам стоп и дека некоја утакмица нема да оди ГГ3+, I can feel it. :D

Cagliari - Napoli X @ 3.00 100000000000000000% ;) ;) ;)
Ставам 100 000€, ако влезе кркам 300 000€ и ќе ви пишам после во Лас Вегас кога ќе пристигнам. :pos:

Колку фино ќе си заврши мечов 0:0 или 1:1 не сте свесни. :D Или можеби фино ќе ни влезе на сите ако решат кладилниците да прават 1-2 или 2-1 од овој меч. :D Ќе видиме што ќе биде. За сега стојам на тврдењето дека е чист ИКС, дополнителни информации нема да дадам, останува тоа во кругот на бет мафијата. :LOL: Сабајле ги зимам парите од банка и бутам све на нерешено. :pos::P Ќе збориме после утакмицава, ништо не ме прашувајте до тогаш. Имате тип за правење пари хехе.

^ Ќе биде забавно ако не влезе Х :P

^ Ќе биде забавно ако не влезе Х :P

Влегува Х, не сумњај у мене, знаеш дека ми лежат италијаните. :cool:

Фино double-че за плескање парички утре. :D
Cagliari - Napoli X @ 3.00
Parma - Inter GG3+ @ 2.25
Квота: 6.75

Алтернатива:
Cagliari - Napoli 0-2 @ 1.80
Parma - Inter T2 2+ @ 2.45
Квота: 4.41

И трета најлуда комбинација (точни резултати):
Cagliari - Napoli 0:0
Parma - Inter 1:2
Квота: над 50 сигурно :D

Има уште една полуда комбинација
каљари - наполи 5-2
парма интер 7-0
квота-сигурно над 10000
пишуваш по 100 типови дневно и ќе влезе една и го тупиш со неа.Пиши 2 типа што ти се најсигурни и крај.Само немој гг3+ оти ме убива тоа ептен пратење треба за таков тип да извадеш

Утре ги спремам пуканките ако не влези X..какво учење какви бакрачи ќе гледам препукувања haters vs The Gambler:pos::pos:

Сам си ја барам бељата, зашто така правам не знам... :D Сакам напнатост, тензија, адреналин итн. :pos: Ќе биде забавно во секој случај ако не влезе Х, и тоа што викаш, all eyes will be on TheGambler. :D Haters vs TheGambler round 1. :pos:Абе треба да е Х се слушнав сега со Мацари вика Х им одговарало, Наполи ќе си остане во топ 3-4 со 28 бода, а Каљари ќе направи скок од 2-3 позиции. Не им се губи и на двата тима. Слушајте го човекот што ми зборува. :icon_mrgr:

Еве да ја заокружам оваа сесија типување со таканарачени TheGambler tips. :pos:

Aarhus - Midtjylland GG3+
FC Oss - Cambuur GG3+
Parma - Inter 3+
Moreirense - Sporting 2
Zenit - CSKA Moscow X
Trabzonspor - Eskisehirspor 1

Комбинирајте и поентирајте. :D Се читаме во текот на денот. Лека ноќ коцкаришта. :LOL:

Еве едно од мене за денеска, со 20 денари уплата, 4863 добивка, чисто колку да се има тикет во денот, шо би се рекло на random.

26.11.2012.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom