- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.967
- Поени од реакции
- 9.596
На Спортинг не би редел туѓи а не мој пари колку и да се Мориеренсе дупки И колку да мора да тепа Спортинг не се за играњеSPORTING LISABON 2 NAJSIGURNA UTRE SO IMATE STAVETE SE NE NEA![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Спортинг не би редел туѓи а не мој пари колку и да се Мориеренсе дупки И колку да мора да тепа Спортинг не се за играњеSPORTING LISABON 2 NAJSIGURNA UTRE SO IMATE STAVETE SE NE NEA![]()
neznam kolku si gi gledal sporting ,,, momcite imat mn dobra igra ama fintata e toa sto go smenija trenerot i morat da se dokazuvat kaj noviot trener za u prv sostav ,,, a i gi gledav mn pati so porto braga benfica i drugite ekipi ,, za mene favorit e sporting i ke mu dadat golem koeficient mora da se iskoristi toa . moj tip nemorate da go igrate koj nesakaНа Спортинг не би редел туѓи а не мој пари колку и да се Мориеренсе дупки И колку да мора да тепа Спортинг не се за играње
ајде чекаме типови![]()
TheGambler
Ќе играме нешо денес?Околу 19 50 би одел да уплатам, исто како вчера, Bahia 1 и уште нешто дај .....
SPORTING LISABON 2 NAJSIGURNA UTRE SO IMATE STAVETE SE NE NEA![]()
2:1 FTОН:
Крузеиро - Коритиба - 1 @2.20
Каљари - Наполи ГГ&3+ (2,35)
P.S: прашајте го Гемблер мене ако не ми верувате![]()
^ Ќе биде забавно ако не влезе Х![]()
Утре ги спремам пуканките ако не влези X..какво учење какви бакрачи ќе гледам препукувања haters vs The Gambler![]()