Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 53075ete zasto ne se igrat francuzi 3 liga u 90 pagam samo na kretil 0-1 vodese na krajot 90 gol primat za 1-1 :mad:

Воопшто не ги играј французите и животот ќе ти биде подобар. ;) Ланската сезона за последен пат пишав утакмица од франција 2, додека оваа година во неколку наврати играв од франција 1, ама повеќе не. За мене таа е мртва лига и не постои во билтенот. :D И фала богу автоматски се осеќам 100 пати подобро отколку да мозгам едни мочани французи дали ќе им се погоди денот и ќе одиграат 3+ каде што квотата е во принцип голема. Затоа им турив .!. до крај, сосе јајцата. :D

Воопшто не ги играј французите и животот ќе ти биде подобар. ;) Ланската сезона за последен пат пишав утакмица од франција 2, додека оваа година во неколку наврати играв од франција 1, ама повеќе не. За мене таа е мртва лига и не постои во билтенот. :D И фала богу автоматски се осеќам 100 пати подобро отколку да мозгам едни мочани французи дали ќе им се погоди денот и ќе одиграат 3+ каде што квотата е во принцип голема. Затоа им турив .!. до крај, сосе јајцата. :D

Остај то, тикетот шо беше со 100 000 евра уплата, се мислам да го пуштам на некоја стотка или веќе почнаа мечевите?

http://www.rezultati.com/utakmica/AVZ5gq6d/#detalji-utakmice
0-1 ако биде и на полувреме 100% ја вртат :)
Ако стварно испадне ќе си пукам во колено, се мислев да ја пуштам за 50че 2-1 ама на крај ја пишав само 1 :facepalm:

Да те слушни!
Али мислам дека нема да сврти утакмицава, јас ја играм според некој член овде шо ја кажа Т1 2+ . Али нема теоретски шанси.

Хул ќе ја врти работава у второ или послабо тоа??
И Шалке не ќе е лошо едно голче да бутне!

Остај то, тикетот шо беше со 100 000 евра уплата, се мислам да го пуштам на некоја стотка или веќе почнаа мечевите?

Не се почнати мечевите од 20:00 и 20:45 почнуваат. Уплати го слободно не се плаши. ;) За Палермо - Катанија не знам зашто ама ептен сум некако сигурен дека ќе оди ГГ3+ се надевам не грешам. :D Ќе го пуштам овој меч 2-1 @ 30.00 во златна копачка. :D Сицилјанско дерби, мафијашка работа итн. :D На Палермо му требаат бодови за да напредува на табелата, додека Катанија солидно се држи. ;)

ајдебе Wolfsburg дај или прими гол :mad:
Фаќа магијата тука не се секирај :D
Сега ќе дадат и Њутаун голче и оп 2-1 ќе искочи :icon_lol:
Подобро да не дадат бар да не ми е мака, се мислев дали да ги ставам 2-1 и на крај ништо :tapp:

Пак Манчестер Јунајтед ние што ја имаме ќе не заебе? Супер

Ај и ја да ја пробам магијата да видимо дал ќе фати:Dајде блекбурн само еден гол ми треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom