Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко ..Леле сега видов место Шамбери 1 ми ја пишале Металург
Мислите ќе направат нешто нашиве?
Не се знае, јак е Металург башка 7000 публика, пекол ќе биде во Борис. Јас минус ја изиграв, мислам дека одбраната ќе преовладува и кај двете екипи.Тешко ..
Килце е според мене во топ 5 екипи годинава .Не се знае, јак е Металург башка 7000 публика, пекол ќе биде во Борис. Јас минус ја изиграв, мислам дека одбраната ќе преовладува и кај двете екипи.
На едно ливче за 20 денари онака безвезено ја пишав Петерзбург-Силкеборг 1, 2.80 им дале а овие Силкеборг не се воопшто јаки башка Русиве на домашен терен многу тешко паѓаат.
Не дека не е само домашниот терен си има голема улога. Не викам дека нема да тепаат ама ништо не се знае, Металург не е воопшто наивна екипа оваа сезона.Килце е според мене во топ 5 екипи годинава .
Сервет-Сион 0-1 полувреме
Ги гледав цело полувреме напаѓаа Сион, црнчугата трипати еден на еден со голман ја утна, третиот пат ја брани голманов и се тркала до линија и ја фаќа
И во 45 минута последен напад го земам ливчево во рака да го кинам кога се засопна црнчугава и оп пенал
Абе се препотив 100 пати полувремево, уште второ да издржат и топ ќе е![]()
Што не кажа порано бе?У спортлајф имаше тип што зборуваше Албански , уплати 60К на двојка пред да почнат утакмиците од МК лига, шифрата не ја видов , дечкото на уплата нејкеше да каже кој е парот. и така , 90 посто бев сигурен дека е Брегалница .. бог знае уште во колку градови ја има уплатено штом стасал дури во Струмица.... немој некој да каже дека не е наместена...