Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Леле сега видов место Шамбери 1 ми ја пишале Металург :facepalm:
Мислите ќе направат нешто нашиве?

И ја ко Топче у Копачка си играм, најдобри коефициенти имаат, во Моцарт за ГГ3+ ужасни се коефициентите, ако на една утакмица во Копачка ГГ3+ е 2.20 коефициент во Моцарт е 1.65.
По мене и Арау-Белинцона е ГГ3+, би требало да има голови таму, 2 коефициент е.

Oвие Шкендија кога и да ги пишам мора да заебават. :D

Шкендија - 1
Вардар - 1
Сао Паоло - 1
Интер - 1
Катанија - 1
Согнал - 1
Фулам - 1

Не се знае, јак е Металург башка 7000 публика, пекол ќе биде во Борис. Јас минус ја изиграв, мислам дека одбраната ќе преовладува и кај двете екипи.
На едно ливче за 20 денари онака безвезено ја пишав Петерзбург-Силкеборг 1, 2.80 им дале а овие Силкеборг не се воопшто јаки башка Русиве на домашен терен многу тешко паѓаат.

Не се знае, јак е Металург башка 7000 публика, пекол ќе биде во Борис. Јас минус ја изиграв, мислам дека одбраната ќе преовладува и кај двете екипи.
На едно ливче за 20 денари онака безвезено ја пишав Петерзбург-Силкеборг 1, 2.80 им дале а овие Силкеборг не се воопшто јаки башка Русиве на домашен терен многу тешко паѓаат.
Килце е според мене во топ 5 екипи годинава .

Согндал - Бран 1 1.70
Бахиа - Понте Прета 1 1.85

овој дубл ако не влезе , ќе се смеам прво еден саат хистерично , а после ќе зеам низ тераса ќе се фрлам.
Согндал не само што е 3 за 3 , туку и му треба победа за опстанок . Може да не влезе , само во случај двата тима што се пред него на табелата , што му бегаат 1 и 2 бода , да водат по 3-0 на полувреме , па да направат ујдурма.

Бахиа исто тепа , за опстанок се бори . Понте Прета ги знаеме сите , местачи страшни. 6 бода се пред Бахиа , скоро сигурен опстанок .

Сервет-Сион 0-1 полувреме :D
Ги гледав цело полувреме напаѓаа Сион, црнчугата трипати еден на еден со голман ја утна, третиот пат ја брани голманов и се тркала до линија и ја фаќа :facepalm:
И во 45 минута последен напад го земам ливчево во рака да го кинам кога се засопна црнчугава и оп пенал :drk:
Абе се препотив 100 пати полувремево, уште второ да издржат и топ ќе е :icon_lol:

Му реков на брат ми за Шкендија 2ка а мене мака ми беше да појдам да уплатам ц ц ц

Килце е според мене во топ 5 екипи годинава .
Не дека не е само домашниот терен си има голема улога. Не викам дека нема да тепаат ама ништо не се знае, Металург не е воопшто наивна екипа оваа сезона.

У спортлајф имаше тип што зборуваше Албански , уплати 60К на двојка пред да почнат утакмиците од МК лига, шифрата не ја видов , дечкото на уплата нејкеше да каже кој е парот. и така , 90 посто бев сигурен дека е Брегалница .. бог знае уште во колку градови ја има уплатено штом стасал дури во Струмица.... немој некој да каже дека не е наместена...

Сервет-Сион 0-1 полувреме :D
Ги гледав цело полувреме напаѓаа Сион, црнчугата трипати еден на еден со голман ја утна, третиот пат ја брани голманов и се тркала до линија и ја фаќа :facepalm:
И во 45 минута последен напад го земам ливчево во рака да го кинам кога се засопна црнчугава и оп пенал :drk:
Абе се препотив 100 пати полувремево, уште второ да издржат и топ ќе е :icon_lol:

Трчав ко будала за неа до кладилница и не ја стасав :mad: !!!! :mad:
Дуплата победа за Сион е 9.1 во Вил Хил .. ми избега сигурна добивка :mad:
0-6 че заврши :@

У спортлајф имаше тип што зборуваше Албански , уплати 60К на двојка пред да почнат утакмиците од МК лига, шифрата не ја видов , дечкото на уплата нејкеше да каже кој е парот. и така , 90 посто бев сигурен дека е Брегалница .. бог знае уште во колку градови ја има уплатено штом стасал дури во Струмица.... немој некој да каже дека не е наместена...
Што не кажа порано бе? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom