Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Па да, срамота е како некој воопшто игра шкотска лига, особено кога ги нема Ренџерс. Селтик 10 кола помалце да изигра од останатите, пак ќе ја освои лигата.

Ајде Зенит нека ја врти сеа.. губеа 2-1 сеа 2-2.. Проајте ја онлајн кој игра

Абре кој ѓавол ме тера да играм британски нисколигаши!!! Мидлзбро со Болтон ја обрнуват, од 0-1 на 2-1 (ама бар оваа ја фатив, другите си ебаа мамата), Лидс ебате глупата екипа, никад нема да играт Премиер, тие клошарите Брентфорд у последна примат за 2-2, и за крај, најшампионската екипа у Шкотска, Селтик си загубија 0-2 од Килмарнок, говеда мајка им нивна... Абре Ренџерс зашто банкротираа, оставија село без кучиња...
Крвта да им ја ебам.

Espanyol - Malaga - 2
Celta de Vigo - Deportivo La Coruna - 2
Stoke C. - Sunderland - 1
Montpellier - Nice - X2

--------------------------------------------------------------

Grimsby T. - Macclesfield T. - 1
Kidderminster - Gateshead - 1
Newport County - Woking - 1
Brentford - Hartlepool U. - 1
Ништо не излезе :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Не знам зошто сте се запнале за местачите Стелтик 1.20 и оној што ја тупна Специја 1 :tapp: која немаше никаква логика да биде 1 коеф беше 2.00 и мала разлика на табелата, кога Кардиф, Арсенал, Алмериа, Лил и Верона беа чисти 1 со по 1.40-1.70 коеф и подарокот Дортмунд 1.75 :D и ги имаше предложени на страната на спорт лајф. Еве и Галатасарај Виљареал исто. :)

Не трчајте многу по Милан. Поарно ништо не уплаќајте отколку вакви нисколигашки екипи

На ливче ја чекам уште : ПСЖ2,Милан1 и Барса 2-2 ...По ваше ке искочат ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom