- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
Мирисат на 2 во 1.
За утре најсигурни
Тетекс - 2 @ 2.3
Ливерпул - 2 @ 2.5
Подобри коефициенти амин, дар од Господа е ова..
Шо ти е толку сигурна Ливерпул ??? бегајте од утакмицава..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мирисат на 2 во 1.
За утре најсигурни
Тетекс - 2 @ 2.3
Ливерпул - 2 @ 2.5
Подобри коефициенти амин, дар од Господа е ова..
како може од толку натпревари во фудбал, кошарка, тенис, хокеј и што ли уште не, да не може да се одбере само 3 натпревари кои би имале коефициент над 1,50 на кои би ставиле 1000 денари и би фатиле?
зошто секогаш не заебува само по една? каде грешиме? некој да знае одговор?
како може од толку натпревари во фудбал, кошарка, тенис, хокеј и што ли уште не, да не може да се одбере само 3 натпревари кои би имале коефициент над 1,50 на кои би ставиле 1000 денари и би фатиле?
зошто секогаш не заебува само по една? каде грешиме? некој да знае одговор?
Јас така играм друже веќе 3 години , и за сега сум во добар профит ( за тие 3 години ) . Играм најчесто сингл или дабл , поретко трипл , а додека тикети со повеќе натпревари ставам макс само на 100 до 200 денари.
Наjомилени игри ми се тенисот , баскетот и NHL , а коа уплаќам футбал ретко играм 1x2 , туку ги играм другите игри кои се на располагање , као пример вчера Анкара дава гол @ 1.95 .
Е сега се дешава ко пред некој ден , па паднам лошо , али тоа е дел од играта ...
Стратегијата ми е да направам 2 коеф и да уплаќам по 500-1000 денари , од 2 до 6 пати дневно , зависно од понудата и од мојата интуиција . И тоа функционира , барем овие 3 години ...
ти завидувам и ти благодарам за советот.![]()
немат али шо 1 е таа и стрелец на гол gerardКај се гледа во билтенов на спортлајф за точен резултат да типуваш ? поточно за специјалниот тип денеска Ливерпул - Манчестер ..
Лион, Баерн, ПСВ и Реал најсигурни за денесСекоја недела ги бирам вака "најсигурните" и нонстоп ме заебува една! Последниот пат си реков више не уплаќам поише од 100-200 денари, али сеа некако не ми се пропуштаат овие
![]()