Tinder

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.336
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.873
Поени од реакции
36.918
Зошто би користел роба која има пројдена употребна вредност и или дефективна со веројатни негативни последици?
Ако го направиле еднаш...
Ти нема да ја земаш за трајно користење, повеќе како рент-а-кар, да се повозиш малку. Плус сега кога робата е напуштена од првиот купец сигурно се продава и за поефтино.

Плус на крај на денот може ќе ти се бендиса па ќе си ја задржиш. Ехе ги има еден куп низ градов со половна роба, гледам среќни си ги возат уште.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.336
Ти нема да ја земаш за трајно користење, повеќе како рент-а-кар, да се повозиш малку. Плус сега кога робата е напуштена од првиот купец сигурно се продава и за поефтино.

Плус на крај на денот може ќе ти се бендиса па ќе си ја задржиш. Ехе ги има еден куп низ градов со половна роба, гледам среќни си ги возат уште.
У мое искуство ја користам изреката "when it rains it pours".
Колата ми е половна , и ме остаи у пиздуматерина кога ловев камења. Со дамите..па... постојат повеќе причини зошто е напуштена.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.622
Поени од реакции
24.998
Колата ми е половна , и ме остаи у пиздуматерина кога ловев камења. Со дамите..па... постојат повеќе причини зошто е напуштена.
na filipinite takvite ko tebe baraat zeni u crkva, posle nedelanata misa. ne te zaebavam, seriozno e ova. moze da probas nesto takvo lol...

ne e tinder za tebe, si go gubis vremeto. imas premnogu visoki ocekuvanja i baranja za toa sto ustvari e ovaa aplikacija.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.622
Поени од реакции
24.998
Јас сите девојки што ги најдов на Тиндер беа саглам и фини. Што направил овој незнам.
Ic ne se somnevam vo tebe. Ti si objasnil bitkoin, akcii, investicii, si rekle ovoj e makedonskiot voren bufet. Si gi izmestil od shini uste na prv dejt, garant cesni i posteni ti glumele... ko so vikas fini.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.336
A Stev ocekuva da najde nevina? :pos:Pisi mi za nekoja godina koa ke ostanes sam, ke ti najdam nekoja so mala kilometraza.
Невина не . Само дефинитивно не барам разведена каренка од 37 и нагоре душата да ми ја извади.
И си кажав. Увек има бордел. Боље професионалец него некоја дроља со копилиња.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.938
Поени од реакции
25.401
А ти зошто си сам и напуштен? Поради високи стандарди? :icon_lol:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.336
А што бараш? Девица? Се плашам дека ќе имаш проблеми со законот.
Ја обаво си опишав. Не разведена. Не каренка . Не дроља со копилиња. Ако тоа за тебе е стандард што е подложен за критики...или ако вадиш просек..па...не е мој проблем да оправам социјални криви дрини . Ја си ја прифатив судбината уште одамна.
Автоматски споено мислење:

Ама ајде жити мене оваа некоја од рурална америка мора да е.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.938
Поени од реакции
25.401
Ја обаво си опишав. Не разведена. Не каренка . Не дроља со копилиња. Ако тоа за тебе е стандард што е подложен за критики...или ако вадиш просек..па...не е мој проблем да оправам социјални криви дрини . Ја си ја прифатив судбината уште одамна.
Автоматски споено мислење:

Ама ајде жити мене оваа некоја од рурална америка мора да е.
Види, Стев, ќе го оставам цинизмот настрана и ќе ти се обратам најчовечки. Не се проблем твоите стандарди , си имаш некакви преференции и тоа е океј. Проблем е што лепиш етикети на луѓе кои имале некаков немил настан во животот, за „дроља со копиленца“ зборувам. Намали ги страстите малку и припази на речникот затоа што животот е непредвидлив, не знаеш што може да те снајде.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.336
Види, Стев, ќе го оставам цинизмот настрана и ќе ти се обратам најчовечки. Не се проблем твоите стандарди , си имаш некакви преференции и тоа е океј. Проблем е што лепиш етикети на луѓе кои имале некаков немил настан во животот, за „дроља со копиленца“ зборувам. Намали ги страстите малку и припази на речникот затоа што животот е непредвидлив, не знаеш што може да те снајде.
Луѓето лепат етикити на мене од ден 1. Заканувај се, ја ќе те чекам.

Kajgana Shop

На врв Bottom