- Член од
- 15 октомври 2017
- Мислења
- 90
- Поени од реакции
- 4
Здраво, има ли начин да се заработува преку ТикТок во Македонија, имам акаунт со преку 11к фоловера и преку 4,5 милиона прегледа
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тик Ток ќе се забрани во цел свет или само за во САД е ова што пишуваат портали? Читав некаде дека можеби и ќе се продде.
Јас Тик Ток не користам. Еднаш одамна отворив и некако глупости ми беше и ја избришав апликацијата. Сега истото тие кратки видеа на Инстаграм и Фејсбук ги има.
И еве Трамп го одбанира Тик токТоа за цел свет се само шпекулации, ама сè е можно.
Пресмешни ми се американците, буквално плачат на видеа, еден земал цело срцепарателно видео направил од 10 минути од неговите почетоци на Тикток и како се опростува од “фановите“, и анкета да гласаат дали да премине на друга платформа и на која. Офф..
Веќе неколку години активно снимам. Претежно се видеа за струја и вода. Сите се добредојдени: @serg_pico_agarОдамна знам за TikTok, ама никогаш не ме привлекол да ја симнам апликацијата и да се регистрирам (до денес).
Концептот ми се допаѓа. Си има одреден хумор кој беше карактеристичен и за Vine, но многу е понапредна, позабавна и со посветла иднина. Најверојатно затоа што не сум тинејџер и за мене се' уште владее „светото тројство“ (Facebook, Instagram, Twitter) или пак затоа што најверојатно никој од луѓето кои ги познавам не користи TikTok. Да, буквално не успеав да најдам ниту еден познаник на мрежава откако ја инсталирав апликацијата.
Од тука моето прашање: Дали некој од вас е на Tik Tok?![]()