ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ne se sfakjame, u vakva situacija im uletuvas na tribina / van tribina, ne se doagja na Kajgana forum i da siram samo omraza u prazno.

Komitski pozdrav
Автоматски споено мислење:

Meka reakcija od nasa strana u toj slucaj, samo djabe sea drobime po forumi

Pozdrav
Дојди си од странство и влетај им во трибина преку три кордони полиција, осети малку палка по тело поради заштитеното малцинство па после кажувај приказни за мали деца.

Дојди си од странство и влетај им во трибина преку три кордони полиција, осети малку палка по тело поради заштитеното малцинство па после кажувај приказни за мали деца.

Znam deka e taka, zadnja utakmica jadev palka : )

Takvi situacii se resavaat u zivo, a ako ne mozes u zivo, toa e, nemam sto drugo da kazam.....

Daj im ja zhena ti “evropjanu” glup
Не ти личи коментарот.
Секој е прво ЧОВЕК, а потоа се друго.
Значи доколку другата страна е коректна биди и ти.
Во случајов Шкендија Арачиново има Македонци и ги плаќа да играат значи им дава ЛЕБ а вие ги пцуете !? Не сфаќам искрено...
И на крај, јас сум Македонец али не сум националист ја сакам Македонија но не ги мразам другите.
Нема врска батали не вреди да објаснувам.

Не ти личи коментарот.
Секој е прво ЧОВЕК, а потоа се друго.
Значи доколку другата страна е коректна биди и ти.
Во случајов Шкендија Арачиново има Македонци и ги плаќа да играат значи им дава ЛЕБ а вие ги пцуете !? Не сфаќам искрено...
И на крај, јас сум Македонец али не сум националист ја сакам Македонија но не ги мразам другите.
Нема врска батали не вреди да објаснувам.

ЛЕБ ИМ ДАВА племето расипано да им го ебам, од најсивото село во Македонија со секаков вид на криминал и денар државата што нема видено од даноци , па мора блок дотации да им пуштат да функционираат?
Од таму каурот од Прилеп леб вадел ? и жена му што не ја даде дупла плата
Прекините да нормализирате ненормални работи, убаво се знае со кого се има работа и кој е начинот на решавање со нив.
Космополити со Арачиново,Слупчане, итн села нема, едноставно, племе и крај на муабетот.

Мене искрено најмногу ми смета она “па нема избор мора фамилија да храни“ како оправдување на тоа што Македонец игра за албански клубови. И тоа истите клубови чии навивачи вадат знаме УЧК и Голема Албанија, не гледам како некој може да спие мирно и да застапува бои од тој клуб. И не е дека нема избор, сите имаме избор. Знам другарче фудбалер што имаше понуди своевремено од албански клуб и одби, тогаш и тренираше и работеше како келнер само за да обезбеди пари за живот, бидејќи клубот во кој што беше каснеше со плати подолго време. Имал избрал, го направил вистинскиот. Бил потешкиот избор, ама сепак имал. И кога дошле турците, имало наши што смениле вера за полесни услови за живеење, но и наши кои си ја задржале верата, па макар и по цена да се криеле во планините и да ги напуштиле домовите. И тие имале избор, да размислувале вака “што има врска, треба фамилија да храниме“, сега црква ќе немаше тука. Доста со тој глупав муабет. И ова не го пишувам ни малку шовинистички, апсолутно сум за мир и соживот, само што вие релативизирате нешто што не може да се релативизира. Никогаш не сум поддржал пеење гасни комори ниту посакување нечива смрт, напротив, сум сакал тие скандирања да се искоренат, бидејќи ништо добро не донеле, освен казни. А и хипокритични ми се, не може гасна комора да посакуваш некому, а утре да ручаш со него, да пазариш од него или на скеле заедно да работите. Но ова е нешто друго, овде не станува збор за омраза кон нешто туѓо, туку за љубов и почит кон своето. Ако не ја почитуваат мојата Македонија во клубот за кој што играм, си одам, не се важни ни пари, ни кариера. Има некои работи повредни од заработката.

Последно уредено:
Мене искрено најмногу ми смета она “па нема избор мора фамилија да храни“ и оправдување на тоа што Македонец игра за албански клубови. И тоа истите клубови чии навивачи вадат знаме УЧК и Голема Албанија, не гледам како некој може да спие мирно и да застапува бои од тој клуб. И не е дека нема избор, сите имаме избор. Знам другарче фудбалер што имаше понуди своевремено од албански клуб и одби, тогаш и тренираше и работеше како келнер само за да обезбеди пари за живот, бидејќи клубот во кој што беше каснеше со плати подолго време. Имал избрал, го направил вистинскиот. Бил потешкиот избор, ама сепак имал. И кога дошле турците, имало наши што смениле вера за полесни услови за живеење, но и наши кои си ја задржале верата, па макар и по цена да се криеле во планините и да ги напуштиле домовите. И тие имале избор, да размислувале вака “што има врска, треба фамилија да храниме“, сега црква ќе немаше тука. Доста со тој глупав муабет. И ова не го пишувам ни малку шовинистички, апсолутно сум за мир и соживот, само што вие релативизирате нешто што не може да се релативизира. Никогаш не сум поддржал пеење гасни комори ниту посакување нечива смрт, напротив, сум сакал тие скандирања да се искоренат, бидејќи ништо добро не донеле, освен казни. А и хипокритични ми се, не може во гасна комора да посакуваш некому, а утре да ручаш со него, да пазариш од него или на скеле заедно да работите. Но ова е нешто друго, овде не станува збор за омраза кон нешто туѓо, туку за љубов и почит кон своето. Ако не ја почитуваат мојата Македонија во клубот за кој што играм, си одам, не се важни ни пари, ни кариера. Има некои работи повредни од заработката.

Е ова како надополнување на мојот коментар, 5 века турско се издржало, прсти им сечеле на рака на нога да не бидат во аскерот, се криеле по соби,дупки да се крстат, цркви правеле надвор од видик, литургии скришно воделе.
За сега во најслободниот свет оправдување да им биде ЛЕБ ВАДЕЛ ОД НИВ, оди во кромберт и 100 други фирми што бараат работници пичка ти матер истите пари ќе ги земиш како од дилерите од арачиново.

Samo napred momci prodolzete da se nadvikuvate sami na stadion i da lecite kompleksi.poglednete vo regionot sekade e dozvoleno gostuvanje na navivaci kolku tolku se po educirani od nas. a nie uste ke se natperevaruvame koj e pogolem patriot zaglaveni sme vo minatoto

Абе за човек што додека прави фасади во Јебенхаузен ја рента жената на татко му, ја дупи сестра му, а прави дете со прва братучетка од мајчина страна, не можеш да кажеш дека не е племе. Исто така, не можеш да кажеш дека не се племе луѓе кои договараат бракови додека децата им се по 2-3 години. Едно Косово што беше два века позади најзатуцаната орда во светот успеа да мрдне напред, само племево тука успева од година во година се повеќе и повеќе да се враќа помеѓу Крапинците.
Pa isto i za covek sto dreme vo Kujstendil da dade video izjava deka e Bugar nemoze da se ide napred

Последно уредено:
Цела сезона очаен фудбал и очаен резултат на крај од сеозна.Цела држава навиваше за Пелистер и ни малце не се стегнаја тие на терен да се добие најбитната утакмица во поновата историја...А за орангутанот на голот на шкендија има дана за мегдана јаничар.

Цела сезона очаен фудбал и очаен резултат на крај од сеозна.Цела држава навиваше за Пелистер и ни малце не се стегнаја тие на терен да се добие најбитната утакмица во поновата историја...А за орангутанот на голот на шкендија има дана за мегдана јаничар.
Sto sakavte vie be drugari da pusti golovi li ne se blamirajte tuka ne placete ve zgazija podobri bea nema ljutis i shkupi primi 130 gola 1 osvoi sto da praime sega koj e kriv stanko petko nemas finansii ides u ponizok rang cao prijetno se gledame u bt posle avgust.

Псж освои лига шампиони, улиците на Париз како воена зона. Таков нагон деструктивни на баграва што прети на целиот континент, ние се нервираме околу утакмица. Јебига тоа е фудбалот, посебно наша лига која е доста осцилаторска, еднаш си на врвот, еднаш во втора лига. Утре сите ќе идеме на работа, факултет, животот ќе продолжи нормално. Само до кога ќе трае нормалното?

Sto sakavte vie be drugari da pusti golovi li ne se blamirajte tuka ne placete ve zgazija podobri bea nema ljutis i shkupi primi 130 gola 1 osvoi sto da praime sega koj e kriv stanko petko nemas finansii ides u ponizok rang cao prijetno se gledame u bt posle avgust.
Славењето со УЧК знаме и летањето после голот на Шкендија и сликата погоре ти пуштија објавен пост нетие доволен показател за како изрод се работи во тој мајмун? Ако имаш реплика објави немораш шо било да пишиш

Ti od 7 saat go pcuesh golmanot zasto branel penali pa zasto e staen on na gol da brani i ke brani normalno i 5 6 makedonci ima shkendija u timot i ginat deckive za timot prv pat gledav shkendija denes u zivot kako igraat fudbal zasluzeno pobedija toj manekenot vas mirko sto kur ne sutirase topovski penalot pri 0 1 pa kako picka go pusti po zemja pelister znam sto ekipa ima edvaj odat sve po 1 0 mu se rezultatite edvaj.prifatete poraz i kraj price

Со овие фрази како "loop" одма може да се осети дека си немаш врска со Комити, ама више кога ги пишуваш овие глупости сети се на САЗДО и сите други членови на Комити и македонци што имаат страдано од племето. Нека ти се врти низ глава една стара коцка од Запад:
NEVER TOGETHER!
Абе какви Комити овој не е Македонец

Pa 21 vek e, treba da trgneme napred, imaat pravo dosta decki.

Aj ke praime Izrael i Palestina, u kamena doba da se vrakjame, po pesteri.

Sum rekol sto pati, postovaj, ponasaj se so dostvoinstvo prema sekoj, na prvo zamavnuvanje od sprotivna strana, udaras kontra x 100 i cao, cim tolku vi smeta "kosmopolitizmot".

Poso od realna gledna tacka, niv gi vikame planinci, pleme, itn, a a se spomne sozivot, odma se izbacue pesterski pristap, kako toa nemoze, nesmee, itn.

Zatoa najrealno mi e, sakaj si i postuvaj si go svoeto , isto i tugjoto, a ako nekoj krene raka / sto kur i da e, bidi spremen za kontra x 100.

Pocist pristap, amin.

Postovanje za cvrsti, jaki i pravedni momci, so moralen kompas, bez razlika na nacija, religija i dalje...
Со кучиња соживот градите, тое ве лаат вие ги раните , мрш.

Нема средина во достоинство и изроди, глупи се оправдувањата, никој не вели да не бранел, но да рипаш скакаш пред учкарски, албански, тели, и слични знамиња треба да ти фали летва во главата.
Социјални случаи не би го направиле тоа што го прават овие луѓе.

Back
На врв Bottom