Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
верувам дека секоја утакмица за Арачиново ќе има скандали хаха@
Другар колку убиства и терористички дела имаат направено кон Македонците, и овие што секоја нова генерација низ училишта брцаат Македонци да не треба да имаме љубов со нив ?
Да не мислиме и да не се правиме паметни ние сме секогаш со добро срце за секои затоа сите не користат,тие нема никогаш да имаат онаков пристап на соживот секогаш ќе бидат против нас
Vardar-Baskimi, Gi gledam kako najozbilna albanska ekipa vo MakedonijaΟ σημερινός αγώνας κύλησε ειρηνικά, καθώς παρατήρησα ότι δεν υπήρχαν σοβινιστικά συνθήματα και τα συναφή. Ήταν σαφές ότι θα μπορούσε να είχε γίνει, γιατί δεν επιτρέπουν επιτέλους την είσοδο φιλάθλων εκτός έδρας από την επόμενη σεζόν;
Κάθε αγώνας θα είναι διπλάσιος με τους φιλοξενούμενους.
Φανταστείτε τον Cliritaret και τους Pirates να μονομαχούν ειλικρινά.
Την επόμενη σεζόν, από την οπτική γωνία ενός οπαδού, οι πιο ενδιαφέρουσες θα είναι: η Μπρεγκάλνιτσα και η Βάρνταρ, η Κόμιτι στο Στιπ. η Τίκβες και η Μπρεγκάλνιτσα, μετά από λίγο καιρό η Λοζάρι και η Φάλαγγα θα συναντηθούν επιτέλους. Δεν ξέρω σε ποιους άλλους αγώνες, αν άφηναν τους φιλοξενούμενους να παίξουν, η Βάρνταρ Σκέντια σίγουρα θα ήταν η κορυφαία.
Η Δεύτερη Κατηγορία, από την άλλη πλευρά, είναι πιο ευέλικτη: Οχρίδα - Πέλιστερ, Πέλιστερ - Σκούπι, Πέλιστερ - Τέτεκς, Μπελάσιτσα - Οχρίδα.
Θα δούμε πώς θα τα βγάλει πέρα η Κομίτι με την Χλιριμταρέτ.Πιστεύω ότι κάθε αγώνας για το Αρατσίνοβο θα έχει σκάνδαλα χαχα.
Vardar-Baskimi, Gi gledam kako najozbilna albanska ekipa vo Makedonija
Imaat povekje lugje od Iliri, ama vo pogled na stil, ultras kultura i drzhenje do kodeksot, mislam deka Iliri se podobri.Илирет поозбилни од балисти? Незафркавај. Верувам дека во Тетово со две навивачки групи има да грми, Комити би направиле јака мобилизација плус Војводи како братимени. На градски во Ск исто, што илирет ќе направат со овие две групи, не се на исто ниво.
Тоа лажно трае веќе 25 години, нигде не стигнавме со тоа лажно.Te sfakjam i tebe, ali mora od negde da se pocne, makar i "lazno".
Da ne ideme u drugi temi deka celiot svet e / se gradi na toj nacin, "fake it, till you make it".
Со овие фрази како "loop" одма може да се осети дека си немаш врска со Комити, ама више кога ги пишуваш овие глупости сети се на САЗДО и сите други членови на Комити и македонци што имаат страдано од племето. Нека ти се врти низ глава една стара коцка од Запад:Valjda ne se sfakjame okolu terminite "dobar" i "naiven", ali nema veze da ne ja vleceme.
Komitski pozdrav
Ене по фејсбуци има клип качен учка игра чочек и шлука на албанска музика сред Арачиново.Ova e toa sto go zboram
Тоа лажно трае веќе 25 години, нигде не стигнавме со тоа лажно.
Лажно е за тие што лажат
Не знам тебе кој те излажал дека со лажги треба да се тера..? Општо во животот со лаги ништо не се постигнува
Ако се почнува вистински, се почнува со крстот и секој со два грама мозо го знае тоа! Разликите ни почнуваат во верата, нација како нација нема зошто да не се почитува.
Кај нив од верата се шири кон национализмот и го гледаме тоа што го гледаме.
Не честитам што и да слават не ни сакам да ми честитаат!
Лажна почит е нешто најлошо!
Се додека оџи ги учат како треба ќе биде вака!
Не треба да се чудиш што верата се споменува, моралот од таму доаѓа
Поголема е можноста некој од нас да се сожали и да рече во ред ајде да дадеме шанса него ли некој вистински од нивна страна тоа да го примени
Со овие фрази како "loop" одма може да се осети дека си немаш врска со Комити, ама више кога ги пишуваш овие глупости сети се на САЗДО и сите други членови на Комити и македонци што имаат страдано од племето. Нека ти се врти низ глава една стара коцка од Запад:
NEVER TOGETHER!
Со погрешен човек тераш библиски муабети, не е така како што го претставувашDa ne otideme u sosema 13ta tema, mnogu drzavi, istorii, nacii, a i uste u denesno vreme, pred nasi oci, korporacii, slavni licnosti itd, izgradile / gradat kariera na iluzija / laga, t.e. na sila (ne opravduvam, ali 100 pati kazana "laga" stanuva "vistina", nema crno / belo).
Nikoj ne tera da cestitas praznik na nekoj, nitu ja pravam, ne velicam nivna nacija, vera, itd, ne me ni interesira, samo ne ja ni plukam.
Ako nekoj mi skandira "kjaurski picki", licno, kur me boli, posto znam deka ne sum picka. Neka dojde i neka proba da pokaze deka sum "picka", ke si oseti "po picka" i kraj price.
Se soglasuvam i za vera i nacija, sprema mene, ja kako ja sfakjam nasata, e da si jak, cvrst, karpa, pravicen prema site, a po potreba, ako nasetis / nekoj prv zamavne, da jade kontra x 100 (duri uopste ne go spominjam Isusovoto "svrti go drugiot obraz", se soglasuvam, bar za toa zivotot dosega ne naucil, deka na ovoj svet, taa svest ne vladee i ne pominuva, ne samo kaj nas, nego u cel svet, niz istorijata i do sega, za idnina nemozam da zboram....)
Mozda e stvar na evolucija i site si ja igrame svojata uloga, svesno ili nesvesno....
@fkv1947 другар размислуваш што збориш бе на шипка имаат 3ца генерали војници од 2001 како ги величат, учк знамиња, голема албанија и тебе за све тоа те боли кур и не те засега?Прегледај го приврзокот 478999
Со погрешен човек тераш библиски муабети, не е така како што го претставуваш
Ако не уште 1000 деца да им дадеме да ги убијат како Саздо?
Да скратиме, ти кажаа погоре - Never Together