ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Која дистракција на темата, ко ќе е кажана вистината само хаха останва. Прајте си забава на форумот, ионака издржаните мислења скоро и да ги нема.
Издржано мислење е и дека на прослава 40 години сте 72ца на трибина... чекате да дојде Вардар за да се присоберете повеќе од 100 души на стадион...ако ова не е издржано поправи ме...ама со аргумемти? Тоа треба да ве загрижува вас повеќе , и секој да си гледа свој двор

Џабе во секое поле сте 10места вратени наназад,неможи поќе да се напрај дискусија освен вакви детски препукувања:tapp:
Ми збориш за детски препукувања можно е пошто цела подгрупа ви е 17+ а и ти си еден од нив па затоа легнувај ајде утре во школо си рано треба да станеш.Можеш да си пуштиш клипче на јутуб од комити измавај го еднаш и таман поубаво ќе заспиеш.

Па види што глупости си истрескал, прочита ли? Што друго ни останува освен да ти се смееме. А уште посмешно е дека твоево го сметаш за издржано мислење... ама ако така ти е полесно, да во право си, така е се што си напишал.
Оди дел по дел напиши според тебе кај згрешив и шо не е точно, напиши зошто не е такс Ако си од 2023 член на трибина тогаш да, држат вода твоите реплики

Ми збориш за детски препукувања можно е пошто цела подгрупа ви е 17+ а и ти си еден од нив па затоа легнувај ајде утре во школо си рано треба да станеш.Можеш да си пуштиш клипче на јутуб од комити измавај го еднаш и таман поубаво ќе заспиеш
Чекам да ги објавите извештаите од вашите изданија на фудбал :drk:

Оди дел по дел напиши според тебе кај згрешив и шо не е точно, напиши зошто не е такс Ако си од 2023 член на трибина тогаш да, држат вода твоите реплики
Ќе ти одговорам за работите што сметам дека најмногу не си во право за другото минатото горе доле тоа е што си го напишал милион пати е зборено на таа тема падот на комити 2019 а и пред тоа со бошко луди не сакам да се пофторувам.
Ги споредуваш Комити со ЦПБ и ФА а за пирати да не зборам колку ти е смешна таа споредба... секоја чест за овие групи не сакам да ги навредам и се гледа дека има нови генерации таму и се трудат ама за да стигнеш да ги споредиш со Комити имаат уште многу фурни леб да јадат, втора работа викаш скопје не го сакал Вардар а камо ли па Македонија, биди реален каде и да играл Вардар стадионот бил полн сите идат да го гледаат Вардар тоа е факт. А плус што еве сега и во ракомет цела дијаспора се мобилизираше да отиде на утакмица Вардар за да ја гледа на страна членовите од тука што отидоа и тоа не е единствениот пример има милион такви.

Ќе ти одговорам за работите што сметам дека најмногу не си во право за другото минатото горе доле тоа е што си го напишал милион пати е зборено на таа тема падот на комити 2019 а и пред тоа со бошко луди не сакам да се пофторувам.
Ги споредуваш Комити со ЦПБ и ФА а за пирати да не зборам колку ти е смешна таа споредба... секоја чест за овие групи не сакам да ги навредам и се гледа дека има нови генерации таму и се трудат ама за да стигнеш да ги споредиш со Комити имаат уште многу фурни леб да јадат, втора работа викаш скопје не го сакал Вардар а камо ли па Македонија, биди реален каде и да играл Вардар стадионот бил полн сите идат да го гледаат Вардар тоа е факт. А плус што еве сега и во ракомет цела дијаспора се мобилизираше да отиде на утакмица Вардар за да ја гледа на страна членовите од тука што отидоа и тоа не е единствениот пример има милион такви.
Јас не знам зошто си трошам време, зато ти реков препрочитај пак, не сфати ништо и глупости пишиш. Нигде не ги споредив тие групи со Комити, друга беше темата на муабет.
Каде и да играл вардар иделе луѓе оти го сакале хахахаха, ама битно дома 67 души во арената.
Оди во некоја друга тема на пример “зајче како миленик” посекако тука вишок си.

Погледнете ја само пред нова година прославата на "мак тифо бр.1" со најлони од рептил како прават кореографија и се ти станува јасно,прослава 40 години на трибина 280 луѓе.

Јас не знам зошто си трошам време, зато ти реков препрочитај пак, не сфати ништо и глупости пишиш. Нигде не ги споредив тие групи со Комити, друга беше темата на муабет.
Каде и да играл вардар иделе луѓе оти го сакале хахахаха, ама битно дома 67 души во арената.

a sto tolku te zasega kolku luge ima na arenata? 100 pati e kazano sipatskoklosarski klubovi ne se nivoto koe go posakuvame nevozmozno e da imas poveke publika vo grad kade sekojdnevno imas nastani. da imase sto da se vidi, kako u podolnite ligi na zapad pa ja da reces ama vie bre lezite i placete 30 minuti sekoja utakmica do tocka koga veke ne vredi ni da se gleda. ne kocite u sekoj sport, kolku pobrzo se regionaliziraat ligite kade nie bi imale adekvatna konkurencija od ekipi od drugi gradovi so slicna golemina na skopje tolku podobro. vaka sme glavna atrakcija kaj da gostuvame a u sustina samo vremeto si go gubime so vas.

Ако сте толку хулигани како што се правите тука зашто на оваа бројка на Комити не пробате да паднете знаме или мадиња само на форум имате?
На предходната утакмица на 2 автобуси полупразни ве чуваја цел пат 15+ комбиња со специјалци. Кај имаше простор за напад? Цело време скокате за ферки и ливади, а неколку наркомани дојдоја цела група ви ја зедоја без а да речите. Трениравте толку за да можите да свиткате кичма на првиот момент ко требаше да дајте отпор? И сега ако ги нападниме овие шо ја зедоја групата само можи да ви напрајме услуга за да можите да се вратите вие на трибина и да продавате пак муда. Прво докажете се на трибина дека е ваша групата после можи и да се видиме на некоја ливида. Утре сигурно нема да идите вие неколку профили шо предходно ја водевте групата. А ако сакате дури има време кажете да се обезбеди и трет сектор за навивачи, па за 5 години да имате материјал ко ќе сменат генерациите, да се курчите дека во Битола од две места сте го бодреле вардар.

Па викаш ја земале младината а врска немаш дека ние си имаме наша младина они си имаат нивна и тоа е тоа. И не е мерило последниве две утакмици колку Скопје го сака Вардар, гледај малце во минатото. Во короната се продаде цел градски на меч каде што ќе нема публика, за спас на Вардар.

Од вас тортата од нас свеќичките натртете се под рефлектори...
Да,да знаеме:vozbud::vozbud:
Sekoj bitolski sura vo glava neka si stavi toa sto vi gi e…. Sestrite ne ne pravi drugari hahahah . Dzabe tegovi i tetovazi bitolcanki vo skopje baraat mazi.. uste sakas?

абе кој им ги смислува најавите на младинава на чкембари затвор треба да лежи :pos: трагедија у пичку матер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom