ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ке може за нас другите што не сме од скопје да ни кажете која е причината?
Штом имало закачки внатре во групата тоа подразбира дека или парите не беа подеднакво доделени или функциите.

Комити вие бевте едни од најгласните за самофинансирање, шо се смена сега па влез во сала ви е бесплатен, гостувањата ви се бесплатни?

Да сеуште Комити се за самофинансирање така и ќе биде. Достапни се јавни објави, од пред неколку сезони, постојано, кога покрај членски, дополнително се плаќаше влезница секогаш, исто секое гостување, плус секогаш продажба реквизити , со што практично самофинсирањето е активно. Тие објави се сеуште доптапни на социјалните меидуми. Преку разни начини, дел јавно објавено, дел не, само итнерно, се наоѓаа начини за самофинансирање, можам со гордост да кажам УСПЕШНО. Дури, на тој начин, успевавме и ФК Вардар да го финансираме, секако делумно, но значајно во тие периоди.
Сега може да е привремено нешто вака, инаку сигурен сум ќе се врати самофинансирањето брзо, пошто членстото 90% е веќе навикнато на самофинансирање и има изградено менталитет.
За ова моментално сега, немам плус одговор од ова, но сигурен сум дека самофнансирањето ќе продолжи на некој начин, пошто друг начин нема за една група да тера здраво,цврсто, без да зависи од други,

Поздрав.

Кумани сега видов фотогалерија и многу ме интересира зошто воџата(читај девито)не носеше фантомка дали ја има заборавено или што е работата?

Кумани сега видов фотогалерија и многу ме интересира зошто воџата(читај девито)не носеше фантомка дали ја има заборавено или што е работата?
Убаво што не пратиш, фугираш ги плочке по дома, а за фантомку чува гу за гостовање у битола, само штета што нема дозвола

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom