ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Комити го продаде кучата :facepalm:
На уфо од 25 денари е админот :place:

Другарче глеј ти најавата на "Комитиве"...трагикомедии..остај ти за други,секој у свој двор
Не велам не,ама најавите на комити се комедии од кога се деси распад систем у групата последниве неколку месеци
Која најавна на младината на Чкембари е лоша?
Новата на буковски,двојна програма најава за у среда,цела најава е против вардар,исто и со Стив Наумов

На Стив Наумов последното дерби ракомет исто никаква врска нема видеото

Исто и најавата што ја ископиравте од ултрас дрезден,има и уште само не ми се пребарува да набројувам.

ne se stavaj vo obicnjot skopski narod i makedonija zosto 100 pati e dokazano tokmu sprotivnoto, mnogu poveke publika na stadion i sala koga se igralo so asalni evropski ekipi. duri ako se zeme i minatoto kako primer godinite po osamostuvanjeto/zingo era imase mnogu poveke publika koga se igrase fudbal a ne ova sega... mesto da se odi napred kurton ekipi ne spustija na nivno nivo i zatoa e kako sto e.

toa sto se prodade stadionot za vreme na covid kolku e zasluga i na takvite koj vardar go sakaat i zamisluvaat kako tebe tolku e i na takvite sto vardar go sakaat i zamisluvaat poinaku.

vardar treba da ne obedinuva. sekogas ke ima razlicni vizii i toa e ok.

За една работа можам да се сложам, а тоа е дека треба да обединува. Овој Вардар, за жал, е тотална спротивност на тоа. Заслугата за распродадениот стадион не е на „таквите како мене“, заслугата е на тоа што народот веруваше во искреноста и сакаше да помогне, без разлика кој каква визија имал. Не сум сигурен дека народот верува во моменталната приказна.

За една работа можам да се сложам, а тоа е дека треба да обединува. Овој Вардар, за жал, е тотална спротивност на тоа. Заслугата за распродадениот стадион не е на „таквите како мене“, заслугата е на тоа што народот веруваше во искреноста и сакаше да помогне, без разлика кој каква визија имал. Не сум сигурен дека народот верува во моменталната приказна.

momentalnata prikazna e realna sostojba na vremeto i opstestvo sto ste go sozdale vo mkd. toa kako ti si gi zamisluvas rabotite e za zal utopia vo ovoj moment.

ke vidime pri prvata pojaka utakmica dali veruva ili ne veruva narodot, vremeto sepak ke pokaze sto saka narodot.

nemoze da se dojde do obedinuvanje koga nekoj uste od start go koci i sabotira procesot samo radi toa sto ne se se slaga so nekoj odluki.

Последно уредено:
Чкембари, пелистерци, битолчани да ја покажеме повторно хуманоста на дело.

На Елена и изгоре куќата, а како тоа да не беше доволно, го загуби и својот татко. Таа остана сама со две деца, од кои едното е болно (дијагноза – менингитис). Во овие тешки моменти, нашата поддршка и е повеќе од потребна.

На сите влезови ќе бидат поставени кутии за донации, да помогнеме заедно и да покажеме дека Битола знае да застане кога е најпотребно.

Фудбалскиот клуб Пелистер ќе донира дел од средствата од продадените карти, додека НГ Чкембари ќе ги донира сите финансиски средства со кои располага.

Да бидиме сплотени. Да помогнеме.

IMG_2549.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom