Зборот ми е дека три пати влагате у конфликт со обична публика,у Куманово не фрливте бакља ама жена заврши со пукнат нос како ќе го искоментираш тоа?koj frli so bakla vo kumanovo ?
Автоматски споено мислење:
ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зборот ми е дека три пати влагате у конфликт со обична публика,у Куманово не фрливте бакља ама жена заврши со пукнат нос како ќе го искоментираш тоа?koj frli so bakla vo kumanovo ?
Автоматски споено мислење:
ok
Види ги бе мицковистите и кур ќе пропушат за титула , па уште куро на мадиња го креват. Радвајте се некоја година послем пак на ресет ќе одите…. Жени,деца,терористи… кано филм ви прикажува.
daj izvor koj vika deka ima zena so puknat nos???Зборот ми е дека три пати влагате у конфликт со обична публика,у Куманово не фрливте бакља ама жена заврши со пукнат нос како ќе го искоментираш тоа?
So mislevte, ako imase povreda na zena ili bilo koj drug, nemase da ima prijava???
okTaka e... obicno ima prijava... kako zenata (ne devojce) sto go udrivme vo bt... vidis taa raboti u kromberg i sakala da gi tuzi strjevi za losata organizacija pa ovie PARTISKI fakaa vrski i i se zakanuvale deka ke leta od rabota samo da ne isplatat nekoja sitna para... kakvi supaci ste cudo edno.
ps. znam deka nema da ti se veruva ova ama bitola e selo, rasprasaj se moze ke ti povrdat...
i sea sledno koga ke dojdete ke jadete 20 bakli pa koj ve ebe Albanci od bitola ajde po amburgeri jas ne opravduvam koga i da sme kaj vas ekipa na komiti se krie zad zeni i deca i frlat so se i sesto
kako kaza ko norlamlno da e so upaljaci da frlas ama ne e so bakla
eve vo slucajo baklata ne napraj steta tuku parickata i sea ?
ХАХАХАХАХ какви смешки сте, не се фалете со доаѓање во аеродром го искруживте пола скопје преку маџари да доете за у темницана да застанете една песна и штрафта. Да бевте толкави "мангупи" што не пројдовте да се прошетате малце како ние што се шетаме по ваши мала, а да СТРАВ ОД АЕРОДРОМ!!!Хахахахахха у Кисела Вода дечко не дојде до контакт за некој да го јаде ,влагавте по ксфичи и влезови за да спасите глава, за најавата у аеродром пола саат чекавме ни трага ни глас дека ке се појавите. Кој е од Скопје знае како стојст работите, а ако лажењето ви е утеха за минусите само напред. Поздрав сељаци
Ни ќе дојди, ни ништо.Ахахахахаххахах уште ли тие муабети бе @ZelenoBel ставај клучот неколку дена пак, да видиме дали ке дојде памет.

Тешка работа..ама ај да видиме, може ќе изненадат.Охрид - Олимпијакос 1/4 финале Европски куп на ЕХФ
Инвазија на Рибари во Пиреја, да им покажеме дека нашата сцена не заостанува воопшто