ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Чкембоси, дали ќе се пуштите во акција ако доаѓаат циганите во Охрид?
Или само градот ќе си го браните?

Ме интересира чисто информативно дали за вакви работи може да има хипотетички договор за удар од две страни, без разлика на односите меѓу Скопје и Битола?
Стигнавме до таму или уште премногу рано е за такви работи да прашувам?

Ме интересира чисто информативно дали за вакви работи може да има хипотетички договор за удар од две страни, без разлика на односите меѓу Скопје и Битола?

Прашање е дали вреди воопшто да се пуштат у такви егзибиции кога не се директно поменати. Утре ќе бидат на мета кај и да појдат по европа.

Зарем треба да се прашуваме меѓу себе или да делуваме без разлика кој од кај е

Ja ne mislam deka ke im se dozvoli gostovanje niv osven ako ne dojdat na svoja raka nekoi ekipi

Доволно си долго на форумот за да знајш дека ни хипотетички не се одговарат вакви прашања на јавен форум.
Знајте дека сите читат, така?

Охрид - Олимпијакос 1/4 финале Европски куп на ЕХФ

Инвазија на Рибари во Пиреја, да им покажеме дека нашата сцена не заостанува воопшто
Igraat sezonava vo Sportskiot Centar Ilioupouli kade sto ima od edna strana tribina, taka da mislam i da sakaat ribari ke bidat sigurno odbieni ako ostane da se igra vo ovaa sala. Inaku dali nekoj e zapoznaen, dali Gate 7 voopsto aktivno navivaat za rakometniot klub i dali bi mozele da gi ocekuvame na gostovanje vo Ohrid? Barav na net nesto no osven doma so AEK (razbirlivo) i edno gostovanje protiv Melsungen (no pretezno so lugje od nekoj fan club od hanover) drugo nisto ne mozev da najdam.

Последно уредено:
Ckembari da idele vo ohrid i da gi napagaat gate7? Daj be deca uozbilete se malku. Pa pelister igrase doma so aek, dojdoa na aek navivaci vo sala vo sred bitola i nisto ne se desi pa sega za ohrid ke idele. Hhahaha...

Ckembari da idele vo ohrid i da gi napagaat gate7? Daj be deca uozbilete se malku. Pa pelister igrase doma so aek, dojdoa na aek navivaci vo sala vo sred bitola i nisto ne se desi pa sega za ohrid ke idele. Hhahaha...
Што има везе од дома ја одбранија честа на градо.

Што има везе од дома ја одбранија честа на градо.
Не бе, писмо и ливче им дадоа како на тие од ПАОК, или можеби се сликаат со Пољаците како тие што беа на кеј. Пишува некој што еднаш годишно оди на натпревар, а лајк добива од тој што двапати оди на утакмица. На половината од вас треба да ви се забрани да пишувате на темава – само го силите комарот, а не знаете ни каде е стадионот, ни салата, ни како се оди на гостување. Каква хипокризија! Го испустивте форумот, индијанци !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom