- Член од
- 18 ноември 2025
- Мислења
- 7
- Поени од реакции
- 23
@revolucioner1989 I'll treat you to a picture of a good night, come on, don't be two-faced and do ballistite Прегледај го приврзокот 470503
Upss
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@revolucioner1989 I'll treat you to a picture of a good night, come on, don't be two-faced and do ballistite Прегледај го приврзокот 470503
UpssДоаѓате во Аеродром правите најава одма патиките ги палите и тепани дома си се враќате страв од нас на секој чекор дешавката у кв не ја извади ти посебно од уста копиле глупаво како бегавте пред галери се сеќаваш а и у кв 40души повеќе и пак ваши неколку членови тепани до кога ќе ве ебеме а погоре имаше искоментирано ако вас ве нема ние немало да постоиме па вие и вика и така не постоите со години ве немаше сте се собрале шминкери на трибина и мислите навивачи мајмун глуп не пишувај веќе на форум ја брукаш групата ЖИВЕЕТЕ ЗА АЕРОДРОМТе удрил комплексот од Кисела Вода кога наглавачки влагавте по кафичи и влезови и се молевте да не ве стигнеме
Хахахахахха у Кисела Вода дечко не дојде до контакт за некој да го јаде ,влагавте по ксфичи и влезови за да спасите глава, за најавата у аеродром пола саат чекавме ни трага ни глас дека ке се појавите. Кој е од Скопје знае како стојст работите, а ако лажењето ви е утеха за минусите само напред. Поздрав сељациДоаѓате во Аеродром правите најава одма патиките ги палите и тепани дома си се враќате страв од нас на секој чекор дешавката у кв не ја извади ти посебно од уста копиле глупаво како бегавте пред галери се сеќаваш а и у кв 40души повеќе и пак ваши неколку членови тепани до кога ќе ве ебеме а погоре имаше искоментирано ако вас ве нема ние немало да постоиме па вие и вика и така не постоите со години ве немаше сте се собрале шминкери на трибина и мислите навивачи мајмун глуп не пишувај веќе на форум ја брукаш групата ЖИВЕЕТЕ ЗА АЕРОДРОМ