- Член од
- 22 мај 2023
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 14
Да не дојде КЧ да ги смири и двете
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И на крај финалето со Кумани, они веќе чекаат таму директно се пласирааПобеднико од вас, со нас
сите пеат а ти тагуваашМногу ќе би биде убаво новото име Фк Пелистер НАНООК
Ооо славното име Пелистер е минато,Многу ќе би биде убаво новото име Фк Пелистер НАНООК
Бате не те зедоја вчера на предновогодишна зато од 8 сато буден си го лечиш комплексоМногу ќе би биде убаво новото име Фк Пелистер НАНООК
Цел поштен свет работи од 8, вечер ќе идеме на предновогодишна. На моја сметка ќе раздадам за умрениот фк пелистер, а ќе наздравиме за Фк НаноокБате не те зедоја вчера на предновогодишна зато од 8 сато буден си го лечиш комплексо
mani edno i od mene za miravciЦел поштен свет работи од 8, вечер ќе идеме на предновогодишна. На моја сметка ќе раздадам за умрениот фк пелистер, а ќе наздравиме за Фк Наноок
aj objasni mi kako ?Битолски Работник го згасна Рк Пелистер
Турскиот Наноок го згасна Фк Пелистер
Сега можете да си ја пеете "сите пеат,а јас тагувам" ви го избришаа идентитетот за век и векови ,следно е името на групата да си ја смените.
Не ви е лесно на вас.aj objasni mi kako ?
i treba moderatorite da se pozanaimavaat malce so tvojo prfoli oti poke od sigurno e deka si dupli profil na lik koj dobi permanenten ban od froumo ama za to vo druga prilika kako so go isprativ na femina nego taka ke zavrsis i ti
a drugoto sea objansi mi kako i koj ugasna
objasni mi so te prasav sea ostaj lesno teskoНе ви е лесно на вас.