ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Се поднапивте на "предновогодишна од фирмата" и одма мускули стегање овде хахахаха :)))))

Бате не те зедоја вчера на предновогодишна зато од 8 сато буден си го лечиш комплексо
Цел поштен свет работи од 8, вечер ќе идеме на предновогодишна. На моја сметка ќе раздадам за умрениот фк пелистер, а ќе наздравиме за Фк Наноок

Цел поштен свет работи од 8, вечер ќе идеме на предновогодишна. На моја сметка ќе раздадам за умрениот фк пелистер, а ќе наздравиме за Фк Наноок
mani edno i od mene za miravci

Битолски Работник го згасна Рк Пелистер
Турскиот Наноок го згасна Фк Пелистер
Сега можете да си ја пеете "сите пеат,а јас тагувам" ви го избришаа идентитетот за век и векови ,следно е името на групата да си ја смените.

Битолски Работник го згасна Рк Пелистер
Турскиот Наноок го згасна Фк Пелистер
Сега можете да си ја пеете "сите пеат,а јас тагувам" ви го избришаа идентитетот за век и векови ,следно е името на групата да си ја смените.
aj objasni mi kako ?
i treba moderatorite da se pozanaimavaat malce so tvojo prfoli oti poke od sigurno e deka si dupli profil na lik koj dobi permanenten ban od froumo ama za to vo druga prilika kako so go isprativ na femina nego taka ke zavrsis i ti
a drugoto sea objansi mi kako i koj ugasna

aj objasni mi kako ?
i treba moderatorite da se pozanaimavaat malce so tvojo prfoli oti poke od sigurno e deka si dupli profil na lik koj dobi permanenten ban od froumo ama za to vo druga prilika kako so go isprativ na femina nego taka ke zavrsis i ti
a drugoto sea objansi mi kako i koj ugasna
Не ви е лесно на вас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom