ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Што да ти објаснам? Па се знаеше уште на есен дека ова ве чека,му пишав и на ваш член да не го именувам,требаше во Победа ама удрија кај вас.
aha e fala so mislis na nas
aj sea olabaj malce i ne ja tupi temata so provokaci
ako nesto ne ti e jasno izvolte pp

Па вас секоја реплика ви е 1961 и Миравци не е така?И на официјални сајтови тоа го пишувате.
Не поврзано со темава што ја зборите , ти си дечко тежок папак, нит се имаш изјаснето од која група си а тука објаснуваш како треба да биде, кој која бројка ја вадел овие вакви биле оние такви, лошото е што форумов е достапен на вакви незналици како тебе.

Не поврзано со темава што ја зборите , ти си дечко тежок папак, нит се имаш изјаснето од која група си а тука објаснуваш како треба да биде, кој која бројка ја вадел овие вакви биле оние такви, лошото е што форумов е достапен на вакви незналици како тебе.
Петре смири малку емоции и не рипај многу,што ти дадов некоја критика поназад беше добро намерна.Јас ја делев трибината со тие што сега те командаат и што трчаш за нив.

Ne treba da se izjasnuva se znaj deka e od komiti

Ako treba da ti se objasnuva za RK Rabotnik, togas ne treba da ti se objasnuva ništo.
ti mozis da mi obasjnuvas za vardar ama od negotino
ajde objasnimi eve ti kako stucen i ko veke objasnuvas kazi mi i za miravci trup eden
Автоматски споено мислење:

koj navivac be ovaj e dupli profil na tft ili podocna dark knight ili kako i da bese neka se pozanimava @Acid i @ZelenoBel so ovaj profil oti veke si ima permanenten ban toj

ajde objasnimi eve ti kako stucen i ko veke objasnuvas kazi mi i za miravci trup eden

koj navivac be ovaj e dupli profil na tft ili podocna dark knight ili kako i da bese neka se pozanimava @Acid i @ZelenoBel so ovaj profil oti veke si ima permanenten ban toj
@Acid како одговорен на форумов, незнам дали за вакви јузери како цитираниот има некоја терапија,блада за дупли,тродупли профили незнам зашто.Се навреди за еден пост дека му ги избришаа тимовите незнае што пишува.

Ќе ти објаснам и за Тиквеш Љубанци ако сакаш, ама за Работник нема фајде, и да сакам, не можеш да си го признаеш тоа. Ко што легнавте на брашното на аптекарите и си го погребавте клупчето, сега ве очекува поголема катастрофа, на сечен к#р ќе седнете и за ердоган ќе пеете.... Наместо да трошите енергија за други дворови, погледнете во вашиот...

Ќе ти објаснам и за Тиквеш Љубанци ако сакаш, ама за Работник нема фајде, и да сакам, не можеш да си го признаеш тоа. Ко што легнавте на брашното на аптекарите и си го погребавте клупчето, сега ве очекува поголема катастрофа, на сечен к#р ќе седнете и за ердоган ќе пеете.... Наместо да трошите енергија за други дворови, погледнете во вашиот...
koga sakas i kaj sakas
i odi zemi mu go na kozaro usno sea za 5000

koga sakas i kaj sakas
i odi zemi mu go na kozaro usno sea za 5000
Може кај сакаш..еве и на ваш терен ...у Истанбул...
Пак ќе кажам не се замарај со други, ве чека тешка борба со аскерот на којашто се предадовте пред да почне. Наместо некоја акција почнавте со математики колку ќе вложеле и дали ататурк ќе стои со црвени или зелени букви...
Не ви се ситам ама кога ќе налетат трајбал амеби ко тебе, добивам куроболие

Ckembari dali ke odete na bratski poseti vo Istanbul ? Nekoe prijatelstvo so Besiktas da fatite i od drugava strana na svetot

Ckembari dali ke odete na bratski poseti vo Istanbul ? Nekoe prijatelstvo so Besiktas da fatite i od drugava strana na svetot
EE90825D-AA72-4B25-80C3-BD9B09A6EE52.jpeg
ke odime da isto ko vie so bevte vo chair na baci raka
i kaj kozaro isto za 5k sea mukla za dobroto na klubo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom