ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Се јавија одма Зелениково,Драчево, таман темата фати правец, ете ти ги неможат без Пелистер и Чкембари. Како за некој шо навива за Миравци (или ривер плата беше) и шо го здиплија бајракот од преЦедникот по дирекција од партија , многу разборани :D :vozbud:IMG_8672.jpeg

sekogas brkani i begani od nas , zaboravivte deka so faktovi GRADOT E NAS,ama i zatvorite se nasi, prasajte go vasiot ''najjakiot'' A.Z sto sakase odmazda i vikase ''ke ve nosime gore kaj nasiot brat, deneska samo za N.S ke ve zemame'' , prasajte go kako pomina tamu u KPU Idrizovo dali e dobro dali mu treba pomos, sekad begate ama od tamu nemate nigde kaj da begate, Pozdrav:kuracc:

Последно уредено:
Имам и јас неколку пати пишано на оваа тема, според мене периодот од 2011-2014та беа одлични за мак тифо сцената. Едни од најдобрите дербиња на кои што сум присуствувал биле Вардар-Пелистер 2012та кога Комити и Чкембари беа во феноменални бројки, обидот за крадење на една коцка од страна на Комити и влетувањето во терен, малиот судир после утакмица кога ја скршија цела метална ограда од западната трибина во момент кога Чкембари ги изнесоа од стадион и ги спроведуваа покрај кеј, па се најдовме во паркот на франкофонијата. :icon_lol:
Тогаш се спасија од голем срам, за тоа треба во црква секој ден да дремат и да му палат свеќи на тој што ја зграба на терен

Имаше тогаш и мал контакт во паркчето, тие што се повозрасни паметат
Се пропадна одкако влета Бошко Луди со уште 30 луѓе на трибина, на утакмица против Брегалница, на која што имаше 400-500 луѓе во тој момент. До таа утакмица, просекот на Комити на обични утакмици беше од 200-400 луѓе, после тоа се пропадна, бројката почна да паѓа и атмосферата на трибина не беше повеќе иста.
Не знам дали некој до сега ја има споменато таа една утакмица на Кале(против Металург мислам беше) кога без никаква причина плавците удрија по лф на долната трибина
Од нигде никаде се појавија и јадевме доста пендраци во гужвата
Ама затоа со Стеауа се криеа под скали како просјаци

МЗТ-Работнички утакмиците во Борис особено првата, кога им влезе Д***** на ЦПБ па се тепаше со сите можни ликови што му се најдоа во моментот околу него, и набивањето во ќош на циганот од Автокоманда од страна на Комити кои беа тогаш присутни.
Д....н го изеде подебелиот крај тогаш од наша страна, мислам дека циганот се дочепа до него

sekogas brkani i begani od nas , zaboravivte deka so faktovi GRADOT E NAS,ama i zatvorite se nasi, prasajte go vasiot ''najjakiot'' A.Z sto sakase odmazda i vikase ''ke ve nosime gore kaj nasiot brat, deneska samo za N.S ke ve zemame'' , prasajte go kako pomina tamu u KPU Idrizovo dali e dobro dali mu treba pomos, sekad begate ama od tamu nemate nigde kaj da begate, Pozdrav:kuracc:
Pak hrabro 3v1 ?

Овој па шпонов 500 профили направи досега, таман ќе го банираат, за два дена ете ти го пак со нов профил: KAJ BEFTEE VCERA??

После три поста во рок од пола саат пак јаде бан, после некој ден пак прави нов профил и така цела година во круг, обавезно и постовите мора да си ги лајкне една минута после објавување од претходниот профил кај што е баниран и не може да пишува, сигурно ги има заборавено лозинките и меиловите од останатите 498 профили што ги има направено, инаку и од таму ќе си реди лајкчиња.

Да биде иронијата уште поголема на крај ќе ни каже дека не бил опседнат со Комити.:pos:

Игнорирајте го тотално како да не постои, само така ќе се откачи, му ебам племе козоеабачко.

abe kako ne vi e sramota da smeete vaka, bravo ednaska sme isti samo sto nie smeeme po malce od vas, nemate sto da kazuvate odma kozoebac s...ari neznam sto, barem nie imame eden identitet, da znaete deka nema da ve cuva partijata i jandarite cel zivot do togas moze da gi molite abe vidi sponive me zakacat :vozbud:

abe kako ne vi e sramota da smeete vaka, bravo ednaska sme isti samo sto nie smeeme po malce od vas, nemate sto da kazuvate odma kozoebac s...ari neznam sto, barem nie imame eden identitet, da znaete deka nema da ve cuva partijata i jandarite cel zivot do togas moze da gi molite abe vidi sponive me zakacat :vozbud:
Daj be ne zamaraj odi kachise na nekoja koza

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom