- Член од
- 6 февруари 2011
- Мислења
- 1.072
- Поени од реакции
- 4.563
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas ne sum del od komiti taka da dzabe ti eПрегледај го приврзокот 464959
ke odime da isto ko vie so bevte vo chair na baci raka
i kaj kozaro isto za 5k sea mukla za dobroto na klubo
so se mesas ako ne si ?Jas ne sum del od komiti taka da dzabe ti e
da ne treba dozvola na forumot od vas da prasame? Greota ajde pej za soluna za stambola ime menuvamso se mesas ako ne si ?

Тогаш се спасија од голем срам, за тоа треба во црква секој ден да дремат и да му палат свеќи на тој што ја зграба на теренИмам и јас неколку пати пишано на оваа тема, според мене периодот од 2011-2014та беа одлични за мак тифо сцената. Едни од најдобрите дербиња на кои што сум присуствувал биле Вардар-Пелистер 2012та кога Комити и Чкембари беа во феноменални бројки, обидот за крадење на една коцка од страна на Комити и влетувањето во терен, малиот судир после утакмица кога ја скршија цела метална ограда од западната трибина во момент кога Чкембари ги изнесоа од стадион и ги спроведуваа покрај кеј, па се најдовме во паркот на франкофонијата.![]()
Не знам дали некој до сега ја има споменато таа една утакмица на Кале(против Металург мислам беше) кога без никаква причина плавците удрија по лф на долната трибинаСе пропадна одкако влета Бошко Луди со уште 30 луѓе на трибина, на утакмица против Брегалница, на која што имаше 400-500 луѓе во тој момент. До таа утакмица, просекот на Комити на обични утакмици беше од 200-400 луѓе, после тоа се пропадна, бројката почна да паѓа и атмосферата на трибина не беше повеќе иста.
Д....н го изеде подебелиот крај тогаш од наша страна, мислам дека циганот се дочепа до негоМЗТ-Работнички утакмиците во Борис особено првата, кога им влезе Д***** на ЦПБ па се тепаше со сите можни ликови што му се најдоа во моментот околу него, и набивањето во ќош на циганот од Автокоманда од страна на Комити кои беа тогаш присутни.
Pak hrabro 3v1 ?sekogas brkani i begani od nas , zaboravivte deka so faktovi GRADOT E NAS,ama i zatvorite se nasi, prasajte go vasiot ''najjakiot'' A.Z sto sakase odmazda i vikase ''ke ve nosime gore kaj nasiot brat, deneska samo za N.S ke ve zemame'' , prasajte go kako pomina tamu u KPU Idrizovo dali e dobro dali mu treba pomos, sekad begate ama od tamu nemate nigde kaj da begate, Pozdrav![]()
prasaj go i ke ti kaze sigurno, od nas samo gospod moze da ve spasi, nitu jandari, partija, drzava, BERETE PAMET !Pak hrabro 3v1 ?
Zatoa nemoze nikoj da ve stigne od sto ste mnogu jakiprasaj go i ke ti kaze sigurno, od nas samo gospod moze da ve spasi, nitu jandari, partija, drzava, BERETE PAMET !

Ти фали Нааноок
.
Daj be ne zamaraj odi kachise na nekoja kozaabe kako ne vi e sramota da smeete vaka, bravo ednaska sme isti samo sto nie smeeme po malce od vas, nemate sto da kazuvate odma kozoebac s...ari neznam sto, barem nie imame eden identitet, da znaete deka nema da ve cuva partijata i jandarite cel zivot do togas moze da gi molite abe vidi sponive me zakacat![]()