- Член од
- 26 ноември 2024
- Мислења
- 341
- Поени од реакции
- 582
Во недостик на утакмици и навивање ја ебавте темава.
Среќна Нова
Среќна Нова

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Zasto be? Neka cujat i od drugivr gradovi koj e staro skopski akcent, dosta si nabivaat kompleksiВо недостик на утакмици и навивање ја ебавте темава.
Среќна Нова![]()
Камо да е вака секогашВо недостик на утакмици и навивање ја ебавте темава.
Среќна Нова![]()
Мене па баш ми се свиѓа кога е вака активна темата цело време и се опфаќаат и работи кои се малку надвор од навивањето, а сепак се тука околу нас во општеството и не засегаат сите.Во недостик на утакмици и навивање ја ебавте темава.
Среќна Нова![]()

Да се надоврзам на муабетов. Во тој истиот период, имаше ми се чини и блокади од локалното мештанско припорско население на денешна последна 24ка, на ширинката. Се што не беше македонско не смееше да припари да оди нагоре, буквално имаше дежурство од 24/7 и секоја непозната и сомнителна кола беше стопирана. Сите торбеши, шошони, и босанци од горните села како Чифлик, Света Петка не смееа да се движат низ Припор па нагоре и мораа да кружат 20км плус преку Батинци за да стигнат до дома.
Нема играње со луда припорска глава и брезнички сој
Дури и самите шошони признаваа дека со овие не можат да излезат на крај, се чудеа како може да има некој подиви од нив
Мал бонус за тие што не ги знаат, да ги запознаат какви фаци се. Обавезно до крај да се гледа.

Hahahahhaa trebalo da ja zenis taa brat, ne se propusta takva prilika hahahahhaMala digresija. 4ta sredno sedime kaj drugar doma edna od drugarkite na bratucetka mu vika go znaete li orce carot i ni go pushta klipov. Den denes ne mi e jasno koj e orce carot i zosto go znae klipov![]()