- Член од
- 22 мај 2023
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 15
Да не дојде КЧ да ги смири и двете
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И на крај финалето со Кумани, они веќе чекаат таму директно се пласирааПобеднико од вас, со нас
сите пеат а ти тагуваашМногу ќе би биде убаво новото име Фк Пелистер НАНООК
Ооо славното име Пелистер е минато,Многу ќе би биде убаво новото име Фк Пелистер НАНООК
Бате не те зедоја вчера на предновогодишна зато од 8 сато буден си го лечиш комплексоМногу ќе би биде убаво новото име Фк Пелистер НАНООК
Цел поштен свет работи од 8, вечер ќе идеме на предновогодишна. На моја сметка ќе раздадам за умрениот фк пелистер, а ќе наздравиме за Фк НаноокБате не те зедоја вчера на предновогодишна зато од 8 сато буден си го лечиш комплексо
mani edno i od mene za miravciЦел поштен свет работи од 8, вечер ќе идеме на предновогодишна. На моја сметка ќе раздадам за умрениот фк пелистер, а ќе наздравиме за Фк Наноок
objasni mi so te prasav sea ostaj lesno teskoНе ви е лесно на вас.
Што да ти објаснам? Па се знаеше уште на есен дека ова ве чека,му пишав и на ваш член да не го именувам,требаше во Победа ама удрија кај вас.objasni mi so te prasav sea ostaj lesno tesko
aha e fala so mislis na nasШто да ти објаснам? Па се знаеше уште на есен дека ова ве чека,му пишав и на ваш член да не го именувам,требаше во Победа ама удрија кај вас.
Па вас секоја реплика ви е 1961 и Миравци не е така?И на официјални сајтови тоа го пишувате.aha e fala so mislis na nas
aj sea olabaj malce i ne ja tupi temata so provokaci
ako nesto ne ti e jasno izvolte pp