ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Во недостик на утакмици и навивање ја ебавте темава.
Среќна Нова :pijani:
Мене па баш ми се свиѓа кога е вака активна темата цело време и се опфаќаат и работи кои се малку надвор од навивањето, а сепак се тука околу нас во општеството и не засегаат сите.
Сигурен сум дека и повеќето навивачи ги интересираат вакви работи, без разлика од кој град или навивачка група доаѓаат.

И мислам дека и за темата која е убедливо најчитана на форумов е многу подобро кога има некои квалитетни постови и се води добра дискусија, без разлика што се малку подалеку од навивањето, отколку да се пишуваат некои ефтини провокации кои се повторуваат веќе 30 години и само се вртиме во круг.

Мислењата се супер и беа баш интересни, сегде има “оф топик” и то е нормално.
Се дури нема пцуење, закани, филмој, политики итн таман сме. :oleee:

Кој бил на форумов знае, кој не нека разгледа, какви дискусии паѓале 2011-2014 тука, особено релација ЦПБ-ФА, луѓе што биле дел од организација пишувале и секогаш имало конструктивни муабети. Сега за пример од овие две горе спомнати групи кога пишуваат членови очи ме болат, од марс се гледа дека средношколци пишуваат. А за Кумани едно две три страни прочитавме тука дека се најјаки :D

Да се надоврзам на муабетов. Во тој истиот период, имаше ми се чини и блокади од локалното мештанско припорско население на денешна последна 24ка, на ширинката. Се што не беше македонско не смееше да припари да оди нагоре, буквално имаше дежурство од 24/7 и секоја непозната и сомнителна кола беше стопирана :D . Сите торбеши, шошони, и босанци од горните села како Чифлик, Света Петка не смееа да се движат низ Припор па нагоре и мораа да кружат 20км плус преку Батинци за да стигнат до дома.
Нема играње со луда припорска глава и брезнички сој:D:D:D
Дури и самите шошони признаваа дека со овие не можат да излезат на крај, се чудеа како може да има некој подиви од нив:pos:

Мал бонус за тие што не ги знаат, да ги запознаат какви фаци се. Обавезно до крај да се гледа.

Mala digresija. 4ta sredno sedime kaj drugar doma edna od drugarkite na bratucetka mu vika go znaete li orce carot i ni go pushta klipov. Den denes ne mi e jasno koj e orce carot i zosto go znae klipov :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom