ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 462622
Не давајте бе едни шпонции да ве дупат со вакви лепенки, што се едвај 50 чоека...
Ми смдри малце оваа ситуација , од кога се вратија ниеден проблем немаат со нив а ја колку знам во центарот на Куманово ги има и тие и тие , па после толку време да не се случи ништо не ми е можно некако , или ги дупат кај стигнат или имаат некој договор меѓу себе ...

Прегледај го приврзокот 462622
Не давајте бе едни шпонции да ве дупат со вакви лепенки, што се едвај 50 чоека...
Kumani rabotat samo nema nisto objavuvano po forum i tiktok...
Автоматски споено мислење:

Имам слушнато муабети една од причините за расправија а после и убиството е дека кице со негова екипа ојдоја Скопје на ракомет против Металург, кога Комити и му кинат дел од трансот CHAOS.
Има вистина во муабетот?
Нема , пред тоа Кице го истепа Лушпата (појма немам зошто како или не ми текнува ) ама памтам на утакмици го заебаваа постари членови дека овај модар во окото и дете без мозок се случи што се случи вечерта после утакмицата.

Лоши години беа тоа за цел град тој период посебно после ТАТ , а и крај на 90-тите сите беа Ране филм, низ град секоја вечер имаше тепање не се знаеше поќе кој против кој.

На тикток секое второ видео е за Кумани , но не видов никаква акција поврзана со Илирет.

Имам слушнато муабети една од причините за расправија а после и убиството е дека кице со негова екипа ојдоја Скопје на ракомет против Металург, кога Комити и му кинат дел од трансот CHAOS.
Има вистина во муабетот?
Мала исправка, знамето е скинато на утакмица во фудбал Скопје - Пелистер.
Кице е убиен после утакмица Пелистер - Победа, како шо кажа @Џони От заради претходна тепачка.

Мала исправка, знамето е скинато на утакмица во фудбал Скопје - Пелистер.
Кице е убиен после утакмица Пелистер - Победа, како шо кажа @Џони От заради претходна тепачка.
Причина за убиството е поврзана со навивање или друга е работата, дрога,пари,жени?
Од навивачки пресметки има две убиства на мак тифо едно во Тетово што го кажа Сајберот член на Војводи за кој и ден денес има меморијален турнир во негова чест,и на Саздо сите знаеме како.И двете македонски деца умираат од раката на најголемите душмани.
Слава им

Причина за убиството е поврзана со навивање или друга е работата, дрога,пари,жени?
Од навивачки пресметки има две убиства на мак тифо едно во Тетово што го кажа Сајберот член на Војводи за кој и ден денес има меморијален турнир во негова чест,и на Саздо сите знаеме како.И двете македонски деца умираат од раката на најголемите душмани.
Слава им
Колку шо јас знам и то шо ми раскажвале убиството не е поврзано со дрога/пари.

Убо објасна Џони погоре, други времиња…

Со длабока тага ја пренесуваме веста дека нашиот брат Миле Тодоров беше пронајден починат, со кого последниот поздрав ќе го имаме утре во петок 05.12.2025 година од 12:00-13:00 часот на градските гробишта во Неготино.
ПОЧИВАЈ ВО МИР БРАТЕ НАШ, НИКОГАШ НЕМА ДА ТЕ ЗАБОРАВИМЕ, ЗАСЕКОГАШ ДЕЛ ОД НАС.

2.png

Кице не тепаше без причина секогаш беше мирен и повлечен надвор од трибини. Колку што јас знам Лушпата го навредувал ама овај си ќутел знаете и сами ајде помал е не знае што зборува итн. е арно ама му прекипе на Кице и го претепа одма на влезот кај трибините и после тоа (одреден период) го уби во клубот. Штета можеби Кице ќе ја водеше оваа ТИФО секција :(. Лушпата учеше техничко и имаше татко алкос па повлечете црта зошто го сторил тоа. Немал цврста рака дома и тоа е. Има и други убиства ама да се фокусираме на убавото на ТИФО сцената, а убиствата чат-пат ќе ги спонуваме.чкембари.jpg
Малку е во лош квалитет сликата се извинувам сепак поминало време, а и фокусот на апаратот беше расипан. Јас сум некаде поназад на сликава и тешко се познавам сепак како што напишав поминало време и тоа беше многу убаво време. Време на многу прогресија во градо од музика, филм абе што не и на крај ни се случи ТАТ и почнаа убиствата.

Кице не тепаше без причина секогаш беше мирен и повлечен надвор од трибини. Колку што јас знам Лушпата го навредувал ама овај си ќутел знаете и сами ајде помал е не знае што зборува итн. е арно ама му прекипе на Кице и го претепа одма на влезот кај трибините и после тоа (одреден период) го уби во клубот. Штета можеби Кице ќе ја водеше оваа ТИФО секција :(. Лушпата учеше техничко и имаше татко алкос па повлечете црта зошто го сторил тоа. Немал цврста рака дома и тоа е. Има и други убиства ама да се фокусираме на убавото на ТИФО сцената, а убиствата чат-пат ќе ги спонуваме.Прегледај го приврзокот 462736
Малку е во лош квалитет сликата се извинувам сепак поминало време, а и фокусот на апаратот беше расипан. Јас сум некаде поназад на сликава и тешко се познавам сепак како што напишав поминало време и тоа беше многу убаво време. Време на многу прогресија во градо од музика, филм абе што не и на крај ни се случи ТАТ и почнаа убиствата.
Нит си ти назад на сликата нит се битолчанец па уште помалце си бил некогаш Чкембар.

Сезона 97/98 Чкембари беа во бојкот на ФК Пелистер, се бараше смена на тогашниот претсдател Бутле и есенскиот дел помина без организирано навивање, освен последното коло против Скопје (тогаш главен во Скопје беше Миленко) кое се играше во Автокоманда, Кице заедно со неговата екипа од "CHAOS" замина со еден автобус, Пелистер имаше респектабилен состав тогаш и со големи шанси за излез во Европа и Кице самоорганизирано замина Скопје, и тогаш се случи инцидентот со редарите каде беше откинато парче од трансот CHAOS, имаше критика од тогашното водство упатено кон Кице, зошто демек без консултација замина СК ама помина. Е сега дали тоа беше причината потаму за тензиите неможам да кажам, ама према јас тоа шо знам дека сосема друго беше причината.
Пролетта се прекина со бојкотот и на натпреварот со Вардар (3:2 за Пелистер ), Чкембари повторно се вратија на трибина, исто така истата пролет имаше едно убаво гостување против Македонија ЃП. Во продолжение слики од гостувањето во Скопје, протестот на Чкембари и прекинот на бојкотот против Вардар.

Attachments

• 542759555_25032393763012302_478484180745532571_n.jpg
    542759555_25032393763012302_478484180745532571_n.jpg
    31,5 KB · Прегледи: 40
  • IMG_0523.jpg
    IMG_0523.jpg
    370 KB · Прегледи: 40
  • PROTEST CKEMBARI.jpg
    PROTEST CKEMBARI.jpg
    954,9 KB · Прегледи: 40
Сезона 97/98 Чкембари беа во бојкот на ФК Пелистер, се бараше смена на тогашниот претсдател Бутле и есенскиот дел помина без организирано навивање, освен последното коло против Скопје (тогаш главен во Скопје беше Миленко) кое се играше во Автокоманда, Кице заедно со неговата екипа од "CHAOS" замина со еден автобус, Пелистер имаше респектабилен состав тогаш и со големи шанси за излез во Европа и Кице самоорганизирано замина Скопје, и тогаш се случи инцидентот со редарите каде беше откинато парче од трансот CHAOS, имаше критика од тогашното водство упатено кон Кице, зошто демек без консултација замина СК ама помина. Е сега дали тоа беше причината потаму за тензиите неможам да кажам, ама према јас тоа шо знам дека сосема друго беше причината.
Пролетта се прекина со бојкотот и на натпреварот со Вардар (3:2 за Пелистер ), Чкембари повторно се вратија на трибина, исто така истата пролет имаше едно убаво гостување против Македонија ЃП. Во продолжение слики од гостувањето во Скопје, протестот на Чкембари и прекинот на бојкотот против Вардар.
Дали ги знајш/памтиш причините зошто се одеше против Бутле? Во мое сеќавање иако сум помлад Бутле е заслужен за изградбата на трибината и би рекол дека клубот тогаш и најдобро функционирал посебно младинските школи беа она шо го красеа Пелистер. Во негово време мислам беа изградени и соблекувалните и “вип” ложата. Добредојде на форумот.

Дали ги знајш/памтиш причините зошто се одеше против Бутле? Во мое сеќавање иако сум помлад Бутле е заслужен за изградбата на трибината и би рекол дека клубот тогаш и најдобро функционирал посебно младинските школи беа она шо го красеа Пелистер. Во негово време мислам беа изградени и соблекувалните и “вип” ложата. Добредојде на форумот.
Му го зеде дуќанот на ѓ..ата шо беше кафич екс гирадико,па ај ќе бојкотираме,а ние од хаос не бевме среброљубци па отидовме скопје за Пелистер не за бутле,па после имаше притисоци од среброљубците и близок контакт во екс бингото кај барот.ама после се смирија страстите.

Гостување скопје-Пелистер 1997

Attachments

• IMG_20251204_181448.jpg
    IMG_20251204_181448.jpg
    44,1 KB · Прегледи: 0
Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom